Uzun Tırnak İğrenç midir Sizce??

jackass mtv de yayınlanan bir show programıydı.daha sonra sinemeya aktarıldı.en başta 3 film çekmek istediler fakat ellerindeki malzemeyle 5 film çıktı :D

bu insanların işi gücü piskopatlık.adamlar programı çekerken yüksek dozda yatıştırcı alıyordu.çünkü akıllı adamın yapacağı şeyler değil çoğu gösterileri.diğer bölümerini de izlemeni tavsiye ederim.o videonun çekildiği yer hindistandı.orda böyle hareketler normal.

adam eline bira döküyor.ve tırnaklarından süzülen birayı alttaki adam içiyor.kameraman kusuyordu bu görünütüyü çekerken :D

birbirlerinin tükürüklerini yaladıkları bir programı görmüştüm galiba:D o daha iğrençti bence, manyak 1, yere tükürüyor, 2. gelip yalıyor off:(

bence surekli degisik olması güzel kimi zaman kısa kimi zaman uzun ojeli.sanırsam bu dengesiz sevgilisi olan kızlar icin gecerli

Fazla abartı olmadığı ve bakımlı olduğu taktirde çok hoş duruyor :)

:D:D Orası öyle ama ; Gülü seven Dikenine katlanır boşuna dememişler ;)

Abartı olmadıktan sonra gayet güzel bence :))

Bence pek güzel değil iğrenç.

yazanlar hep erkek gördüğüm kadarıyla :D

bir kadın bakış açısıyla şöyle diyeyim; bakımlı, hepsi aynı şekilde olduğu sürece uzun tırnak güzel durur. şekil çok önemli. kare şeklindeki kesim gerçekten kötü ve ucuz bir görüntü yaratıyor. Desen ise incik boncuk takmadıkları sürece güzel, ben de tırnaklarıma desen yapıyorum çoğu zaman.

temizlik konusuna hiç girmek istemiyorum ama mecbur bahsedeceğim:
el bakımına düşkün bir kadın zaten tırnaklarını pis bırakmaz, ojenin altına koruyucu sürer tırnağını sarartmaz vs. özen göstermiyorsa kendi pisliğindendir zaten. ama emin olun çoğu erkeğin kısacık tırnaklarının arasında bile kir görmek beni çok daha fazla iğrendiriyor.

yazanlar hep erkek gördüğüm kadarıyla :D

bir kadın bakış açısıyla şöyle diyeyim; bakımlı, hepsi aynı şekilde olduğu sürece uzun tırnak güzel durur. şekil çok önemli. kare şeklindeki kesim gerçekten kötü ve ucuz bir görüntü yaratıyor. Desen ise incik boncuk takmadıkları sürece güzel, ben de tırnaklarıma desen yapıyorum çoğu zaman.

temizlik konusuna hiç girmek istemiyorum ama mecbur bahsedeceğim:
el bakımına düşkün bir kadın zaten tırnaklarını pis bırakmaz, ojenin altına koruyucu sürer tırnağını sarartmaz vs. özen göstermiyorsa kendi pisliğindendir zaten. ama emin olun çoğu erkeğin kısacık tırnaklarının arasında bile kir görmek beni çok daha fazla iğrendiriyor.
dedikleriniz doğru bakımlı olmak erkekler içinde geçerli ben her zaman dikkat ederim el ve ayak tırnaklarımın bakımına zaten bakımlı bir erkeğim vücuduma saygım var bazı erkekler maalesef tırnaklarına bakmıyor dişleri sararmış fırçalamıyorlar otobüsdeyken bazen yanyana geliyorum banyo yapmamışlar leş gibi kokuyorlar sonrada kızlar beğenmiyor tabi beğenmez giyimine saçına dişlerine tırnaklarına bakım yapmamış erkeği hangi bayan beğenir

valla o kadar uzun tırnaklara gerek yok artık. insanoğlu avcılığı bıraktı. artık eti kasaptan alıyoruz avlanmadan..
şaka bi yana çok uzun tırnak itici duruyor. bakımlı ve fazla uzun değilse çekici olabilir.

Kız güzel olduktan sonra isterse 10 m olsun

Back
Yukarı