Uzun Tırnak İğrenç midir Sizce??

uzun tirnak in+ kizil uzun sac+ beyaz ten

Çok uzun olmamak şartıyla yakışıyor bence normal olacak yani uzunda değil :D erkek tırnağı gibide değil ama yani

Bakımlıysa gayet güzel görünebiliyor. Ama bakımsız bir şekildeyse uzatmamasını yeğlerim

Kadın estetiktir. Kadında uzun tırnağa kısa ve net bayılırım. Ayak tırnakları da ojeli olursa güzel olur. Ayrıca halhal + ayak yüzük parmağına yüzük ;) elde güzel renk bir oje. 5 puanlık kadını 8 gösterir. Şahsi fikrim. Not: Mesajımı şöyle bir okudum da bayağı sapık gibi yazmışım. İnsanca yorumumla. Kadını şık gösterir hoştur diyelim ;)

Aşırı uzun değil ama uzun tırnak güzel duruyor bayanlarda.. Özellikle bakımlıysa ''zz'' deki hatunlar gibi oluyorlar :D

Tırnaklarını Erkek gibi kökünden kesen kızları aşırı itici buluyorum..

Parmak ucundan itibaren 1.5 cm ileri uzanan bir tırnak kötü görünüyor elbette. Ancak kararında uzatılmış, bakımlı bir tırnak, kıyafet ve makyaja uygun bir oje ile birlikte oldukça çekicidir.

uzun tırnak bence çok kadınsı ve seksi,ama kadınlarda kendi tarz ve tiplerine göre tırnak uzunluğunu ve boyamasını uydurmalılar,mesela;
wamp bir kadını düşünelim siyah abiye kıyafetinin üstüne,kırmızı ruj ve uzun tırnağına kırmızı oje sürmesi süper olur,
veya spor bir kızı düşünelim,renkli tayt üstüne renkli bir tunik giymiş,yine tırnakları uzun ojelerinide canlı renklerden hatta desenli yapmış süper görünür,
hip hop tarzı bir kız tırnağını orta karar uzatıp,daha koyu renkli(mor,siyah,lacivert vs...) oje seçimi güzel görünür....
mesele kendine yakıştırabilme meselesi,yakıştırabildikten sonra sorun yok...

bence uzun guzel ama o kadar da abartmamak gerek, yani bu uzunluk iyidir :

t%C4%B1rnak-bak%C4%B1m%C4%B1-nas%C4%B1l-yap%C4%B1l%C4%B1r.jpg

çok uzun olmamak şartıyla, temiz ve üzerine hafif parlatıcı veya oje benzeri şeyler sürülmüş tırnak bence gayet hoş.

çok az uzun olması bence ıdealdır abartıyı bende sevmıyorum fakat tırnak takıntım yok yanı olsada olur olmasada :)

Çok uzun olmamak kaydıyla bakımlı bir tırnak bayanlarda güzel durur.Ama body yapan bir bayan için gereksiz bir şey diyebilirim :)

bence onun ince bir ayarı var onu tutturamayınca uzunda olsa kısada olsa kötü duruyor. yani ne çok uzun ne çok kısa

Back
Yukarı