Uzun Tırnak İğrenç midir Sizce??

Uzun tırnak ve french bence kadında en sexy görünen şeylerden birisi ancak bunun için ellerin de çok güzel olması lazım.

Tırnak yapısı ince ve uzun olan kadınlar genelde 1-0 önde başlarlar benim gözümde .

Tırnak kadının bakımlılık derecisinin göstergelerinden biridir. French yapılmış bakımlı bir tırnak her erkeğin hoşuna gider

Ya ben Türk aile yapısında bir kızın böyle uzun tırnak nasıl kullanabildiğini anlamıyorum temizlik var yemek var bulasık var illa bişiler var Rihanna olsam neysede değilim şahsen asla böyle tırnakları olan birinin elinden yemek yemem su bile içmem o derece belli boyutta tabiki güzel temiz bakımlı olunca herseyin bi dozu var :)

Hakikaten, french, güzel bir kadına dantelli iç çamaşırı kadar yakışıyor :)

Fotoğraftakiler kadar uzun tırnak çok itici bence, güzel bir french yapılacak kadar uzatmak yeterli bence...

Bence oldukça hoş ama paylaştığınız fotoğraflardaki tırnakların üstündeki ojeler bana itici geldi, ben daha sade olmasından yanayım ;)

ben resimdekiler kadar uzun güzel bulmuyorum belki hep spor takıldığımdan kaynaklı ama kısada sevmıyorum ortası var ve french oje o sadeliğe mükemmel oluyor..

Back
Yukarı