mardin1234
Üye
Arkadaşlar Benim Cok Büyük Bi Sorunum Var Lütfen Bana Yardımcı Olun Bıktım Artık Bu Vücüdümdan kafa_
Ben 16 Yaşında 52 53 Kilo 1.76 Boyunda Bi Cocuğum Boyum Yana Bi Sıkıntım Yok Cok Şükür Ama Kilom Cok Zayıf Ve Kızlarla Hemen Hemen Eşit Kilom Var
Şuana Kadar Hiç Gelişemiyorum Evde Hergün Rahat Bi 15 Sınav Çekiyorum 20 Alıyorum Ama Mekik Bıraktım Şuan Sadece Şınava Yöneldim Ama Şınavda Artık Göstermiyor Beni Vücüd Yapısı İyi Kaslı Gözüküyor Ama Dediğim Gibi Sanki Çektiğim Şınavlar Boşa Gidiyor Ama Gögüşlerimin Kaslandıgını Hissedebiliyorm thums: İlerleme Var Sanki Ama Vücüd Cok Zayıf Oldugu İçin Bu Beni Kurtarmıyor Bileklerim Cok Zayıf Bi Yapısı Var Saat Taksam İyi Durmaz Kollarımı Açsam Zayıf Diye Açamıyorum Utanıyorum kafa_ Napacağımı Şaşırdım Artık
Evde 2 Tne 4 Kilo Dambılım Var Allaha Şükür Maddi Durumum İyi Ama Salanoda Para Yedirmek İstemiyorum Yani Gitmek İstiyorum Paramın Car Cur Olmasından Korkuyorum Evde Gelişmek İstiyorum
Bu Arada Yemek Konusundada Hiç İştahım Yok Yemek Fazla Yiyemiyorum Bacaklarım Cok Zayıf Kemikleri Bile Gözüküyor Arada Tutuluyor Zayıflıktan Napcağımı Şaşırdım Lütfen Bana Yardım Edin Bi Kızla Cıksam Utanıyorum Korkuyorum Cok Zayıf Oldugumu İçin Kız Yanımda Kilolu Kalır Ben Zayıf Birşey
Ben 16 Yaşında 52 53 Kilo 1.76 Boyunda Bi Cocuğum Boyum Yana Bi Sıkıntım Yok Cok Şükür Ama Kilom Cok Zayıf Ve Kızlarla Hemen Hemen Eşit Kilom Var

Evde 2 Tne 4 Kilo Dambılım Var Allaha Şükür Maddi Durumum İyi Ama Salanoda Para Yedirmek İstemiyorum Yani Gitmek İstiyorum Paramın Car Cur Olmasından Korkuyorum Evde Gelişmek İstiyorum
Bu Arada Yemek Konusundada Hiç İştahım Yok Yemek Fazla Yiyemiyorum Bacaklarım Cok Zayıf Kemikleri Bile Gözüküyor Arada Tutuluyor Zayıflıktan Napcağımı Şaşırdım Lütfen Bana Yardım Edin Bi Kızla Cıksam Utanıyorum Korkuyorum Cok Zayıf Oldugumu İçin Kız Yanımda Kilolu Kalır Ben Zayıf Birşey