Vücudu ne şekilde bölmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ftck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ftck

Üye
Selam.

Ben fitness yapıyorum (vücut geliştirme ile karıştırılmaması için belirttim).
Benim için en iyi çalışma çizelgesi pazartesi-salı/perşembe-cuma şeklinde.
Bunun için vücudu ikiye bölüp pazartesi yarısını, salı yarısını çalışıp çarşamba dinlenmek ve perşembe-cuma'da aynı şekilde yapıp hafta sonu dinlenmek istiyorum.

Vücudu ikiye bölme konusunda öneriniz nelerdir? Bölgelere 3-4 hareket alacak şekilde öneri yapar mısınız?

Örnek:
1. gün x y z bölgeler
2. gün x y z bölgeler

Gerekirse bu konu da forum üzerinden de ücretle program satın alabilirim.

Selam.

Ben fitness yapıyorum (vücut geliştirme ile karıştırılmaması için belirttim).
Benim için en iyi çalışma çizelgesi pazartesi-salı/perşembe-cuma şeklinde.
Bunun için vücudu ikiye bölüp pazartesi yarısını, salı yarısını çalışıp çarşamba dinlenmek ve perşembe-cuma'da aynı şekilde yapıp hafta sonu dinlenmek istiyorum.

Vücudu ikiye bölme konusunda öneriniz nelerdir? Bölgelere 3-4 hareket alacak şekilde öneri yapar mısınız?

Örnek:
1. gün x y z bölgeler
2. gün x y z bölgeler

Gerekirse bu konu da forum üzerinden de ücretle program satın alabilirim.

Düz alt/üst şeklinde bölsen olabilir aslında. O tarz splitlere bakıp kendine uygun bir sistem belirlemeye çalış.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl kombine ettiğinin pek fark etmediğini söylemişti Greg Nuckols. Haftada 2 kere bir kası çalış, her hafta idman yapılan işi arttır , ustalaşmak istediğin haraketi ilk yap , eksik bölgeni biraz fazla volume ile yapman yeterli diyordu. Ancak alt-üst,yada itiş (göğüs ,omuz ,tricep) çekiş (sırt ,bicep,arka omuz ) bacak yapabilirsin .

pazartesi:göğüs salı: sırt çarşamba : bacak perşembe: omuz cuma: kol haftada 2 kardiyo ve ilk 1 ay full body bence en iyi sistem bu tabiki her kesin vücut tipi farklıdır

4 gün çalışırken
Push-pull split

7 gün çalışırken
Quadriceps-Deltoids
Abs-Chest-Biceps-Calves
Hamstrings-Traps-Reardelts
Lattisumus-Abs-Triceps

Şeklinde 4 günlük sürekli bir döngü takip ediyorum

cok buyuk hedefleriniz yok sadece sporla kaliyim amacı gorerek yapmaniz gereken bir gün alt bir gün üst şeklinde yapmanız olacaktır

Back
Yukarı