vücut ağırlığı ile çalışma

Arkadaşlar ben kickboxçuyum genellikle vücut ağırlığımla çalışırım. Kas yapmak istiyorum ama yüksek tekrarla pek fazla kas kütlesi kazanılamicağını bildğim için bugün aklıma değişik bi fikir geldi. Kilo almaya çalışırken çantanın içine ağırlık koyup sırtıma asıp öyle barfiks dips şınav yapsam(10u geçmicek şekilde) ve sonradan yağları yakıp kasları şekillendirmek(definisyon döneminde) için bu hareketleri ağırlıksız, yüksek tekrar yapsam nasıl olur sizce.

Sorunu anlayamadım açıkçası çok karışık yazmışsın ne istiyorsun kas mı kilo vermek mi...

Konuyu yanlış başlıkla açmışım yav 'vücut ağırlıyla çalışma'' olucaktı

Kas yapmak istiyorum sonra da şekillendirmek istiyorum. Kışın kilo alınır yazın da fazla yağlardan kurtulmaya çalışılır ya öyle bişey.

bızım salonda kıckbox yapan bırı var antreman gunlerı dısında body yapıyor

bazı arkadaslarımda suan body yapıyor yazda kıckboxa baslıycaklar daha ıyı oluyormus oyle yaglar gıdıyor kaslar sekıl duruyor fıt oluyor

çantaya koyduğun ağırlıkla çalışman hacim için iyi olur. bu şekilde çalışabilirsin.
yazın da yüksek tekrarla kaslarını şekillendirirsin.

Çok geç Yazdım Ama En azından benim gibi sonradan okuyanlar icin söylemiş olurum

Bende Boks yapıyorum Evde Ağırlık Pek olmadığı İçin 10 kg ağırlık ve 1 çift 3 kg dumbell'im var
Super Set Şekilinde Muhteşem Bir Program Oluyor Diğer Gün yorgunlukdan bitiyorsunuz.

15 Şınav
Hiç Dinlenmeden 3-5 Barfiks
6 dips
10 Pike push up
15 squat
10 mekik
Bu Programı 5-6 Set yaptıkdan sonra Dumbell İle Kol ve Omuz İdmanı Yapabilirsiniz Muhteşem Olur :D

Back
Yukarı