Vücut ağırlığı vs serbest ağırlık

MMurat

Üye
Merhaba arkadaşlar. Kısa zaman içinde 16 yaşıma gireceğim ve vücut geliştirmek istiyorum ama maddi durumumuz sebebiyle salona gitmem mümkün değil. Tek imkanım evde çalışmak. Bunun için hangisi daha uygun olur. Amacım fazla kaslanmak değil. Biraz kas kütlesi edinip atletik bir yapıya kavuşmak ve benim için önemli olan sağlıklı olması.Evde barfiks barı var ama dambıl gerekiyorsa 20kg set almayı düşünüyorum.

Boyum: 1.80
Kilom: 60

Evdeki malzemelerden bile gelişim gösterebilirsin yeterki yapmak iste.İlk başta önereceğim şey direnç bandı ile başlayabilirsin ısınma esnetme içinde kullanırsın.Beslenmene dikkat etmelisin yaşın küçük bu yolda devam edersen hayatın çok büyük artısı olur. Sadece kas kütlesi için görünüm için değil sağlık için bir hayat biçimine çevir. İlk yapman gereken bilgi ve araştırmalısın forum ve youtube bir sürü kaynak var ama bilgi hep doğru olarak kabul etme ve senin için doğru olanı bulmaya çalış.

Evdeki malzemelerden bile gelişim gösterebilirsin yeterki yapmak iste.İlk başta önereceğim şey direnç bandı ile başlayabilirsin ısınma esnetme içinde kullanırsın.Beslenmene dikkat etmelisin yaşın küçük bu yolda devam edersen hayatın çok büyük artısı olur. Sadece kas kütlesi için görünüm için değil sağlık için bir hayat biçimine çevir. İlk yapman gereken bilgi ve araştırmalısın forum ve youtube bir sürü kaynak var ama bilgi hep doğru olarak kabul etme ve senin için doğru olanı bulmaya çalış.
Yanıtınız için teşekkürler.

Back
Yukarı