Vücut ağırlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eehfe4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eehfe4

Üye
Vücut ağırlığı ile body yapicam ama barfix ve şınav sayım çok az.
Barfix 5
Şınav 17
Ne yapmalıyım ?

agirlikli sinav yapmani oneririm 4x10 gibi
barfixte 4x5 yapabilirsin
tekrar sayisinin yuksek olmasi pek ise yaramaz belli bi yerden sonra
vucut belli bi direnc altina kaldikca gelisir
sen sayini artirinca kas gelisimin cok azalicak fakat agirlikli ve set sonunda cok zorlanicak sekilde yaparsan gelisebilrsin
agirlik olarak canta takabilirsin ici dolu sekilde
barfix ve sinav sayini arttirmak icin alta vericegim linke goz atabilirsin , verdigim setlere uymani oneririm set sonunda cok zorlanicak sekilde bi agirlik secmelisin
Ve sadece bu hareketleri yapma evde vucut gelistirme ile ilgili internetten cok fazla hareket bulabilirsin ayni sekilde programda

http://www.kitleseldikta.com/konu-6...-200-mekik-200-squat-200-lunges-programi.html

Teşekkürler ben bizzat calisthenics istiyorum. ;-) Ama dumbbell kullanacağım kol için.Bildiğin bir calisthenics programı varmı ?

bro nasıl 17 şınav az :D ben 10da tükeniyorum hareket iyavaş yap bence hani kasları sıkıştır 2 saniye bekle 3 saniyede yavaş yavaş in aşşağı ben öyle yapıyorum kas gelişimi için etkiliymiş
birde ağırlıkla calisthenicsi çok karıştırma bence ben denemiştim kötü oldu yani mesela dambıl bar felan diyorum yoksa ağırlık kemeri alıp yada sırtına ağırlık koymakla alakası yok :D gücüm olsa kemer hazır :D

İyi dostum zaten 12-13 sonra kolay kolay artmaz.
Bir ara her gün barfiks çekmiştim yani koridordan her geçtiğimde 1-2 tane çekiyordum ve öyle arttırmıştım.

Back
Yukarı