Vücut Geliştirme Hakkında Bilgim Yok Yardım!!!

Bu işe 1.5 ay önce karar verdim 80 kilolardan 73 lere düştüm.Sonrada vücuda şekil vermek için bu spora yöneldim.Ama bilgim yok.Bi hoca program yazdı 3 ay yap dedi yapıyorum fakat doğrumu yanlışmı bilgim yok.Evet gelişme bir miktar var ama yavaşmı gidiyoruz doğrumu gidiyoruz soracağım kimsede yok etrafımda.Sizler nerelerden yardım alıyorsunuz veya yardım eden birileri bu forumda varmı varsa yardım ederse bana çok sevinirim.Forum konularını okuyorum fakat istediğim cevapları bulamıyorum.

Bu ilk başlayanlara verilen adaptasyon programı. Eger amacın kas kütlesini arttirmaksa bölgesel çalışmaya gecmeni tavsiye ederim. Haftada kaç gün gideceğin belli ise hazır bir program atabilirim kac gün gideceksin?
Aynen bu programı 1.5 aydır yapıyorum.Artık ısındığımı düşünüyorum paylaşırsanız sevinirim tabiki.

O

O zaman bence hocanı dinle bu programi 3 aya tamamla. Sadece setleri 4e çıkar. 3.ayın sonunda hoca ilgilenmezse burdan yardımcı olur arkadaşlar
Tamamdır öyle yapim 1.5 ay daha bu programa devam dediğiniz gibi 4 e çıkarim setleri.4*12 çıkmayabilir bazılarında ama oda sıkıntı olmuyacaktır değil mi?

Back
Yukarı