Vücut Geliştirme Motivasyonu Araştırmasına Davet

Değerli forum üyeleri merhaba,
Ben ODTÜ psikoloji bölümünde doktora öğrencisi olan ve aynı zamanda amatör olarak vücut geliştirme ile uğraşan Kerim Selvi. Vücut geliştirmeye başladığım dönemden bu yana bu forumu takip ediyorum. Vücut geliştirme yapmanın yanı sıra, bu spora ilişkin motivasyonları öğrenmeye yönelik bende akademik bir merak da ortaya çıktı ve bu doğrultuda doktora tezimi vücut geliştirme motivasyonu üzerine yapmaya karar verdim. Bu doğrultuda düzenli vücut geliştirme yapan erkek katılımcılara ihtiyacım var. Katılımcıların, aşağıda linki yer alan ve yaklaşık 20-25 dakika süren anketi cevaplamaları benim için çok büyük bir lütuf olacaktır. Bu doğrultuda ilgili çalışmaya katılıp bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çalışma sonuçları forumda (toplu olarak değerlendirilen sonuçlar, zaten isim ve benzeri bilgiler talep edilmiyor) paylaşılmak suretiyle sonraki süreçte foruma katkı sağlayacaktır. Umarım böyle bir katkı sağlamak noktasında bana yardımcı olursunuz.
Şimdiden çok teşekkür eder, saygılar dilerim.

Kerim Selvi

https://metupsych.qualtrics.com/jfe/form/SV_41lb1Yi35mkYvrL

Anketi ben de doldurmuştum.Oldukça detaylı bir anket..
araştırma sonucunu bizlerle de paylaşabilirsen seviniriz :)

Anketi dikkatli şekilde okuyup doldurdum.
2pacist yardımlarınız için çok teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1501831276][/DOUBLEPOST]
Anketi ben de doldurmuştum.Oldukça detaylı bir anket..
araştırma sonucunu bizlerle de paylaşabilirsen seviniriz :)
Diez çok teşekkür ederim. Çalışma tamamlanıp analiz süreci bitince sonuçları buradan paylaşacağım.
İyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Keyifle doldurdum, böyle çalışmalar görmek gerçekten güzel.Sonuçları heyecanla bekliyorum..
ffurkayakca Merhaba. Desteğiniz ve olumlu geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Çalışmanın analizleri tamamlandığında sonuçları buradan memnuniyetle paylaşacağım.[DOUBLEPOST=1502285080][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1502285142][/DOUBLEPOST]
Sorular mükemmeldi tam hayatta düşündüklerimiz sonuçları bekliyoruz

şehrin_azizi Merhaba. Çalışmaya katılımınız ve olumlu geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederim. Çalışmanın analizleri tamamlandığında sonuçları buradan memnuniyetle paylaşacağım.

Back
Yukarı