benım kolun yerı capını saran bir şerit şeklindePump Forever dedi:42-43 cm kol ufak bir bel , bronz bir ten ve Dövme süper bir goruntü..
Ben bu yaza yaptırmayı dusunuyorum...
sizin tam olarak kolunuzun neresinde? bicepts te mi triceptste mi?
nasıl bir sekil? ve ne boyutta?
Saygılar
ya onu bunu boswerinde,blanket84 dedi:benim dövmem bicepts te fazla büyük bişey değil 1 ytl büyüklüğünda japonca(kanji) adım yazıyo...bide arkdaşa katılıyorum abdest kabul oluyo bende çok araştırdımm ama günahmı derseniz günah ama abdest kabul oluyor.sevindim valla body yapınca dövmeye bişey olmadığına![]()
edobey dedi:valla arkadaslar bu dövme işi çok ciddi şimdi gaza gelip heveslenen olabilir ama su konu inanınki doğrudur ben askerde yaptırmıştım ilk önce kalf kısmına budokan yaptırmıstım elev topu şeklinde sort giydiğimde gözüksün diye sonra yüzük yaptırdım en sonunda da koluma dikkat edin tek dövmesi olan çok azdır bir yapan birdaya yaptırıyor benden sonra bir arkadasa yaptık 2 sonra adam geldi her yerime dövme yaptırmak istiyorum demişti o nedenle dikkatli olun bizimki kendimiz yaptıgımızdan silindi ama profesyonel olanlar ebediyen kalır sıkıldım deme şansınızda yoktur şimdi ben yine birtane profesyonel tatoocuya yaptıracam dediğim gibi hastalık
Blitz dedi:Beyler ben de dövme istiyorum ama hayat boyu taşımak beni korkutuyor, bilginiz var mı acaba 1-2 yıl duran dövme var dedi bir arkadaş okulda ama sonra bana kaynak göstermedi; doğru mudur, doğruysa yardımcı olurmusunuz?
edobey dedi:valla özendirmek gibi olmasın ama bayanların çok ilgisini çekiyor neden anlamadım çok kez tanışmama vesile olmustur
aaa nerede yaptırdınız manası nedir yok acımadımı falan filan
blanket84 dedi:arkadaşlar dövme gerçekten ciddi bir iş...ben kendi adıma söyleyim yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızdım...Ben yaptırmadan önce 2 tane arkadaşımı götürdüm yaptırdım sonrada ben gittimm fazla büyük bişey yaptırmadım rahatsız olursam çıkarırım diye tabi çıkarmakta dünya paraama şimdi hoşuma gidiyo..ama size bi sır vereyin insan gerçekten bi kere dövme yaptırırsa gerisi geliyo ben zor tutuyorum kendimi ama daha askerlik var
![]()
Pump Forever dedi:blanket84 dedi:arkadaşlar dövme gerçekten ciddi bir iş...ben kendi adıma söyleyim yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızdım...Ben yaptırmadan önce 2 tane arkadaşımı götürdüm yaptırdım sonrada ben gittimm fazla büyük bişey yaptırmadım rahatsız olursam çıkarırım diye tabi çıkarmakta dünya paraama şimdi hoşuma gidiyo..ama size bi sır vereyin insan gerçekten bi kere dövme yaptırırsa gerisi geliyo ben zor tutuyorum kendimi ama daha askerlik var
![]()
Blanket; estetik anlamında hosuna gittigi icin mialıskanlık yapıyor yoksa, fiziksel bir ihtiyac (duyulan acıdan zewk alınması) anlamında mı?
Sonucta igneler kola girip cıkarken, vücut surekli olarak endorfin, morfin vb... maddeler salgılıyor, acaba tekrar dowme yaptırmak, bu hissi tekrar yasamak istegi midir?
Pump Forever dedi:YAa ben sewimli bi dowme dusunuyorum koluma...
Donald Duck veya Tazmanya canavarı tarzı bisey...
acaba sıkılıyrmıyım ilerde..
Karasan dedi:Pump Forever dedi:YAa ben sewimli bi dowme dusunuyorum koluma...
Donald Duck veya Tazmanya canavarı tarzı bisey...
acaba sıkılıyrmıyım ilerde..
Ben anladim seni Pump Forever, kız arkadasının ya da annenin, bu kadarida fazla cok irilestin yeter artık dedigi zamanlarda, kolundaki dövmeyi gösterip sevimlilik yapacan, işe yarar mı bilemem![]()