Vücut geliştirmedeki hedefiniz nedir?

herkesin genetiği farklı ve benim onlarla pek benzer yanım yok bu sporu saglik için yapiyorum ve musabik olmayi dusunmuyorum steroid vs kullanmayi dusunmuyorum dogal yollarla o yag oraninda o kutleye ulaşmak imkansiz bu yuzden benim icin mumkun degil
sporcuya imkan tanınmayan bir ülkede bu sporu sadece sağlık için yapmak en mantıklısı yurt dışında olsak mr olympia olma ihtimali var oyuncu olma ihtimali var multi milyoner olma ihtimali var haliyle riske girip steroid kullanılabilir ama hiçbir maddi getirisi olmayacağını bile bile steroid kullanmak bana saçma geliyor

sporcuya imkan tanınmayan bir ülkede bu sporu sadece sağlık için yapmak en mantıklısı yurt dışında olsak mr olympia olma ihtimali var oyuncu olma ihtimali var multi milyoner olma ihtimali var haliyle riske girip steroid kullanılabilir ama hiçbir maddi getirisi olmayacağını bile bile steroid kullanmak bana saçma geliyor
kesinlikle abi ülkemizde bu spordan gelebilecek tek fayda zengin bir kız tavlayabilmek herhalde o da kesin değil ama en azından tavlama ihtimalini yükseltiyor

kesinlikle abi ülkemizde bu spordan gelebilecek tek fayda zengin bir kız tavlayabilmek herhalde o da kesin değil ama en azından tavlama ihtimalini yükseltiyor
onun için bile sadece kaslı olmak yetmez yakışıklıda olacaksın ki belki işe yarar kısa vadede ama uzun vadede bir ilişkiden bahsediyorsak eninde sonunda maddi durumda önemli olacağından yakışıklılık ve kasta yetmeyebilir

Ülkemizde spor yapıyorum diyince futbolmu oynuyorsun anlayışı var :D

Benim idolüm Marc fitt 18 yaşındayım iki senedir vücut geliştirmeye uğrasıyorum protein tozu bile kullanmadım gayet iyi ilerliyorum yavaş yavaş aceleye gerek yok

Şu an başka bir bölümde okuyor olsaydım müsabakalar olurdu.Hangisi olduğu farketmez en küçüğü bile olsa o podyumda gözükmeyi isterdim.Fakat şu andaki hedefim define bir şekilde 80 kg ı görmek.Böyle ufak tefek şeylerle kendimizi avutuyoruz herhalde :)

Kimsenin nivranaya ulasabilecegini dusunmuyorum:)sonu yok gibi geliyor insanoglu ac gozludur..hulk gibi olsak daha fazlasini isteriz

Bu çalışma sisteminde Türkiye imkanlarıyla hem iş hemde bu spor gerçekten zor. Hedefimiz var tabiki kim istemezki lazar angelow gibi olmak. Ama zor bea kardesim

Back
Yukarı