Vücut geliştirmeye başlasam mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rtm4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rtm4

Üye
Yaşım 16, Boyum 1.74. Bodye başlamayı düşünüyorum ama boy takıntım var. Boyumun 184 olmasını istiyorum. Arkadaşlarımın arasında kısa kalıyorum. Boyumun uzaması lazım ama bodye başlamayı istiyorum bir an önce.

Lise 2 deyim seneye Ygs filan derken aşırı dersler başlıyacak. Ygs derken aksar spor heralde. Ayrıca hedefim polis akademisi. Komiser olacağım inşallah.

Sizce Vücut geliştirmeye başlasam mı?

eğer benim fikrimi sorarsan evde sadece şınav mekik + gerdirme hareketleri öğren sağlam beslen ama dikkatli beslen ve koşu yap yararı olur üni. de de vg ye başlarsın zaten o zamana kadar iyi bir vücüt toparlarsın evde başarılar.
edit: şimdi bazıları neden falan diycek ama yeni biri kendini zorlar kaç arkadaşım başladığı ilk hafta kasını yırttı bazı hareketler omurilik için sakıncalı kendini zorlarsan gelişimin durabilir .

Hayatınla İlgili Kararları Neden Başkalarının Yorumlarına Göre Veriyorsun ki :) Eğer Dersle Sporu Birlikte Götürebilirsen Başla Yok Derslerin Aksar ise Başlama Acelesi Yok Okulunu Kazanır Başlarsın

Gerçekten istiyosan ve derslerin aksamasın istiyosan şimdilik evde çalış derim. Şınav,mekik,barfiks ve daha birçok hareketi evde düzenli bir şekilde yapabilirsin :) En azından body ye başladığında vücudun hazır olur..

hic bulaşma derim bagımlılık yapıyo aynalardan kurtulamıyosun falan filan sosyal hayata etkisi cok

Araştır Polis Akademisinin sadece bir YGS puanıyla giriş yoktu galiba ek sınavlar var onlarda fiziki olarak yapılan sınavda ne istiyorlarsa araştır öncelikle bu 2 sene içinde onların istediği performansı mükemmel yapıcak hale gelmeye çalış , evde kendi ağırlığın ile yapabileceğin hareketleri araştır veya böyle programlar bilen var araştır bunları uygul****endi ağırlığından kastım (Şınav , Mekik , Squat(ağırlıksız) , Barfiks(Demir gerekli :/ ama dışarda çekme şansın varsada iyidir)Evde yapıcaksan ne kadar düzen göstericeğin önemli antreman saatlerin önemli herşeyi araştırmalısın.Ne yaparsan yap nizami hareketlerden bayma hareketi doğru yapmak asıl önemli olanıdır.

Back
Yukarı