Vücut Tipleri Hakkında Geniş Bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beden yapısıyla, ruh yapısı arasında tezatlıkları daha bir gözlemler oldum. Benim çevremde iri yarı, babayiğit olarak tanımlanan insanlar mütevazi, mazbut ve insancıllar. Onun aksine sıska ve ufak olanlar daha bir atılgan ve saldırganlar. Heralde ufak bir adam için en büyük tehlike iri yarı birinin hışmına uğramaktır; o yüzden öyle bir durumda kalmaktansa varını yoğunu ortaya koymaya çalışıyor. Belkide bu yönüyle kendini ezik hissediyor; insanların da böyle düşündüğünü düşündüğü için bu hayali fikri efemeni haliyle insanların beyninden dağıtabileceğini düşünüyor. Düz mantık bakarsam salonda ne kadar iri ve vücutlu biri varsa, en mütevazi ve halden anlar olan o çıkıyor.

ben kesin ektomor fum boy 1.80 kilo 62.5 yağ birikimi 4kg ama uzun koşu yapıyorum biraz bırakayımda kütle yapim ya böyle uyuz köpeklere benzetiyorum kendimi canım sıkılıyor ya

Ektomorf : Ektomorf tipler, ince, uzun ve narin yapılıdırlar. İnce kemik yapılı uzun ve zayıf adeleli olan insanlardır Ektomorfların güç kazanıp hacim yapmaları gerçekten uzun zaman gerektiren bir iştir.Bu tipler de içe dönük, duygusal ve entelektüeldirler.

iyi bir tespit yapilmis.tam benden bahsediyo 1 senedir body yapmaya çalişiyorum ne kilo alabilidim istedigim gibi nede vucut yapabildim..
ee şiir yazan ,edb ögretmenligi yapack birinde vucut ne arar

Ben EndemorfuM Galiba Hepsi Tutuyo Kısayım Saglamım Iyı Gureşirim 2 AydıR Evvde AgırLık CalısıyoruM GüçLendiğimi Hissediyorum Ama Kas Yapımda FasLa DeğişikliK Olmuyor :D

bende bu analize göre mezomorf um gibi duruyorum şöyle diyeyim, uzun boyluyum, iri kemikliyim salvadore un da dediği gibi mütevaziyim, ağırbaşlıyım, kilomda iyi fakat kendimce adele kazanmam biraz ağır bunuda uzun boylu olmama bağlıyorum.

- Ektomorf : Ektomorf tipler, ince, uzun ve narin yapılıdırlar. İnce kemik yapılı uzun ve zayıf adeleli olan insanlardır Ektomorfların güç kazanıp hacim yapmaları gerçekten uzun zaman gerektiren bir iştir.Bu tipler de içe dönük, duygusal ve entelektüeldirler.

Bu benim.Gerçetende kilolu birine göre zor gelişiyor vücut.

Atletik yapılılar akıl hastalıklarına daha az yatkındır demişler. Çevremdeki tek akıl hastası benim ama:D:D Şizofreni de okuduklarıma göre (gerçekten bilimsel yayınlar) 20 - 25 yaşları arasında normal bir durummuş.

124-75-95

omuz-bel-basen...

vücut ölçülerim bu ama iri de yapılıyım hangi vücut türüne giriyorum ki? boyum 189cm kilom 8O

Endo-Mezo arası Endoya yakınım :)

1.75 boy 82 kilo, zevki rahatı severim :)

Endo-meso yum :)

[öncelikli olARAK BU SİTEDE BULUNMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTİYORUM BİRAZ İNCELEDİM VE KAPSAMLI BİR SİTE OLDUĞUNU ANLADIM ARTIK ARANIZDAYIM GÜZEL BİR PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER

[öncelikli olARAK BU SİTEDE BULUNMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTİYORUM BİRAZ İNCELEDİM VE KAPSAMLI BİR SİTE OLDUĞUNU ANLADIM ARTIK ARANIZDAYIM GÜZEL BİR PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER

lütfen kurallar gereği büyük harf kullanmayınız..

ekto-mezo arası bişe.

Ben de ektoyum galiba :D
Bu tip vücutlarda gelişmek biraz zaman alabilir ancak ince uzun kemik yapısına gelişmiş kaslar diğer vücut tiplerinden daha güzel duruyor bence (yiğidi öldür hakkını ver). İskelet yapınız düzgünse tam anlamıyla mükkemmel oluyorsunuz. Frank zane buna en iyi örnektir. Bildiğim kadarıyla Arnold' un da olduğu yarışmalarda 1. olabilmiştir.

Back
Yukarı