• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ve 3 ay biter..

3 Aylık çalışmanın verimi alınmış mı?

• Gayet iyi

Votes: 32 10,3%
  • Çok eksiğin var

Votes: 118 37,8%
  • Fena değil

Votes: 74 23,7%
  • Daha iyi olabilirdi

Votes: 88 28,2%

• Total voters
    312

wHimpLe

Üye
Merhaba BFTR ailesi bu spora başladığımdan beri üyeyim bu siteye. Bende sporcu arkadaşlarımın ve üstadlarımın yorumlarını almak amacıyla bu resimleri ekliyorum. Görüntü kalitesi için kusuruma bakmayın. İlk 2 resim ilk aya aittir

Herhangi bir supllement kullanmadım veya diyet yapmadım yorum ve eleştirilerinizde bunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim weightlifter

Yaşım 17 bu arada herkese sevgiler saygılar. İsteyen olursa çalışma programı mı ve ölçülerimi yazabilirim bench_O

Eklentiler

• Fotoğraf0140.jpg
    Fotoğraf0140.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 3.938
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 3.303
  • SP_A0102.jpg
    SP_A0102.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 3.450
  • SP_A0101.jpg
    SP_A0101.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 3.078
  • SP_A0099.jpg
    SP_A0099.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 3.201
  • SP_A0097.jpg
    SP_A0097.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 3.659
  • SP_A0094.jpg
    SP_A0094.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 3.135
Son düzenleme:
3 ayda görüp göreceğin anca bu kadar olur beslenmene önem vermezsen olmamışmı değişim olmuş mutlaka ama benden sana tavsiye beslenmene dikkat et kasaptan 1 köy tavuğu alsan sana 3 4 liraya mal olur
sabahları yumurtadan, öğlen ve akşam tavuk etinden ye 500 gr yeterli,gecede lor peyniri ve süt içmeye çalış. hem cok ucuz hemde az yağlı bir protein programı ha makarnayıda eksik etme özellikle ıdman sonrası tuket ve zamana bırak gelışımın ıkı kat daha hızlı olduğunu göreceksin.:D

Evdemi çalışıyorsun salondamı başangıç ve şu anki ölçülerini yazarsan daha 'da iyi olur.

@pegasusrap tavsiyelerin için teşekkürler
@RespectMyPower salonda çalışıyorum
ilk ölçülerim
Sol Kol:30 Sağ Kol:29,5
Göğüs:89
Omuz:109
Bel:78
Kilo:77
Boy:1,82

Son ölçülerim:
Sol Kol:36 Sağ Kol35,5
Göğüs:98
Omuz:118
Bel:76
Kilo:79

@pegasusrap tavsiyelerin için teşekkürler
@RespectMyPower salonda çalışıyorum
ilk ölçülerim
Sol Kol:30 Sağ Kol:29,5
Göğüs:89
Omuz:109
Bel:78
Kilo:77

Son ölçülerim:
Sol Kol:36 Sağ Kol35,5
Göğüs:98
Omuz:118
Bel:76
Kilo:79

3 ayda 6 cm kol mu yaptın şimdi sen.ya şimdiki ölçülerin ya da başlangıç ölçülerin yanlış bence.

edit:ölçülerin sıcak ölçülerse ayrı ama.

ölçüler doğrudur bir yanlışlık yok :)

evet ölçülerde bir anormallik var gibi..ancak şuda var...vg ye başlayan biri (yeni) zaten ilk 6 ayda gelişme yaşar sonra ise ilk 6 yadaki gibi gelişme gösteremez gösterse bile çok çok azar azar olur bu gelişme..ancak gerçektende 3 ayda 6cm kol yanlış anlama sakın.eğer gerçekse süpper ötesi birşey..ben bile ortalama 1 yıldır yerimde sayıyorum desem yeridir almışsamda en fazla 1-2 cm almışımdır koldan...(demekki bende var bir sorun)

kolay gelsin...

arkadaşım benim 5 ayda 30 cm den 36-37 cm e çıkıyor hemde haftanın 6 günü gidiyorum ve suplement ve beslenme düzgün bir şekilde yaparak senin nasıl 3 ayda o kadar oluyor anlamış değilim

iyi dilekler ve yorumlar için teşekkürler. ama şunu düzelteyim evde değil salonda çalışıyorum
@demircan sanırım anotomi meselesi bu iş benimde ön omuzlar zayıftır mesela en zorlandığım bölgedir canım çıkar çalışırken
@dehset1010 supplement kullanmıyorum ama bende 6 gün gidiyorum. Hemde çok ağır antremanlarla çalışıyorum. 2. bölgeyi verimli çalışamayacağım için yapıyorum bunu hergün 1 bölge. Doctore tarzında bi eğitmenim var. Canımı çıkarıyo fakat gelişimde en büyük etki ona ait. Bir eşle çalışmak gerçekten büyük performans artırıyo. Çünkü girmeye cesaret edemediğin ağırlıklara cesaret vererek girmene yardımcı oluyor :)

çok daha iyisi olucak

Dostum 1 konu daha açmışsın onada baktım koldan 10 cm vs. almışsın. Burdada ilk halim kol 30 yazmışsın orda 26 mı ne yazmışsın + 6 cm aldım yazmışsın.. 1 cm bile o kadar kolay alınmıyor

herkesin hedefi kol sanırım ki artan kol hacmine şaşıranlar imrenenler var. ama dikkat ederseniz göğüs 9cm artmış buda benim daha çok hoşuma gidiyor. sanırım herkesin takıntılı olduğu bir bölgesi var :)

herkesin hedefi kol sanırım ki artan kol hacmine şaşıranlar imrenenler var. ama dikkat ederseniz göğüs 9cm artmış buda benim daha çok hoşuma gidiyor. sanırım herkesin takıntılı olduğu bir bölgesi var :)

Kol diğer kaslara oranla biraz daha zor geliştiği içindir, en erken belli olan göğüstür zaten

Back
Yukarı