• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ve 3 ay biter..

3 Aylık çalışmanın verimi alınmış mı?

• Gayet iyi

Votes: 32 10,3%
  • Çok eksiğin var

Votes: 118 37,8%
  • Fena değil

Votes: 74 23,7%
  • Daha iyi olabilirdi

Votes: 88 28,2%

• Total voters
    312
R10 ve ismosoylu iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

Şu damar meselesine gelince spora yeni başlayan insanlarda görebiliyorum fakat bende yok. Fazlada kafaya takılmaması gereken bi konu sanırım. Bir diğer problemimde göğüs çizgisiydi. Ama onun çözümünü kendi çabam sonucu buldum şimdi çok daha hoş duruyor :)

Her zaman olduğu gibi yine tavsiyelere açığım herkese teşekkürler

R10 ve ismosoylu iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

Şu damar meselesine gelince spora yeni başlayan insanlarda görebiliyorum fakat bende yok. Fazlada kafaya takılmaması gereken bi konu sanırım. Bir diğer problemimde göğüs çizgisiydi. Ama onun çözümünü kendi çabam sonucu buldum şimdi çok daha hoş duruyor :)

Her zaman olduğu gibi yine tavsiyelere açığım herkese teşekkürler

damar konusu ile ilgili birkaç bilgimi paylayaşım seninle, damarların görünmesi;

-deri altındaki suyla ilişkilidir
-vücut yağ oranı ile alakalıdır
-damarların genişliği ve inceliği ile alakalıdır.

Benim bildiklerim bunlar yanlışsa düzeltin lütfen ve senin damarlarının henüz görünmemesinin sebebi bence şuan biraz yağlı olman olabilir. Ama denildiği gibi definisyon yerine hacimle ilerlemeni tavsiye ederim.

damar konusu ile ilgili birkaç bilgimi paylayaşım seninle, damarların görünmesi;

-deri altındaki suyla ilişkilidir
-vücut yağ oranı ile alakalıdır
-damarların genişliği ve inceliği ile alakalıdır.

Benim bildiklerim bunlar yanlışsa düzeltin lütfen ve senin damarlarının henüz görünmemesinin sebebi bence şuan biraz yağlı olman olabilir. Ama denildiği gibi definisyon yerine hacimle ilerlemeni tavsiye ederim.

bilgiler için teşekkürler

damar bence tamamen beslenme, suplement ve en önemlisi anatomi ile alakalıdır. beslenmeni gözden geçirmeni tavsiye ederim hacimlenirken yağlı değil kaslı hacimlenmen taraftarıyım. bunun içinde yabancıların çok güzel bir sözü vardır eat more eat clean. sanırım bulk dönemindesin, tavsiyem karbonhidrat ağırlıklı ve protein ağırlıklı çokça beslenmek. yağı biraz olsun azaltırsan proteini biraz olsun arttırırsan kolundaki yağlar yerini kaslara bırakmaya başlıyacak. işte o zaman damarların yavaş yavaş gözükmeye başlar. bol makarna,lapa bol tavuk ve balık, ve en önemlisi sağlam antreman... (omuz ve sırta biraz daha yüklen) devam...

çoğu yerın zayıf ama kımseye takma sen kardesım kımse kendıne bakmaz paso yorum yaparlar mıllete devam edersen bi kaç yıl sonra ıstenılen duzeye gelırsın yasın daha kuuck sanslısın basarılar dılerım

İşte böyle yorumlar almamak için insanlar foruma fotograflarını koymuyorlar.

Boşver konuşsunlar. Yazılanlardan kimin bu işten anlayıp anlamadığı belli oluyor zaten. Laf olsun diye yazmayan herkesin önerilerini dikkate alıyorum. Nisan ayından sonra supplement kullanmaya başlayacağım. Takviyesiz olmuyor bunu açık ve net şekilde görebiliyorum. Küçümsenmeyecek şekilde çok çalışıyorum ama beslenmesiz olmuyor bu bir gerçek

Sadece ağır çalışıyorum artık kaslarımın elverdiği kollarımın taşıyabildiği kadar ağır.

iyi gelişim,başarılar. 3 ay olmuş maddi durumun yeterliyse proteine en azından başla derim alırsanda kalitelisini al proteinler başlığını incelersin.

Nisanda 1. senem dolmuş oluyor o zaman inşallah :)

kilom 82 olmuş hey maşallah

yahu sanki yalan borcum var sizlere hey allahım ne günlere kaldık birde yalancı olduk iyi mi

Back
Yukarı