VEM - Vücut Eğitim Merkezi (Tekirdağ Merkz)

Yaş Sınırı falan yok değil mi hocam ? Ben de başlayacagım yazın. Yaşım 18'den küçük.

Son derece mükemmel , lüks bir salon. Yeni başladım , oldukça memnunm , her türlü imkan mevcut. bench_O

bende ahmet arkadasıma katılıyorum..hocamızda gayet dısıplınlı cok saglam bılgılı ve tecrubelı. salonumuzun bırde hıc bır salonda onemsenmeyen dınlenme hava alma imkanı olanharıka havuzlu bır bahcesı var gormelısınız:o gayet ferah 600metre bir salon tavsıye ederım tekırdag ve trakyanın naDIde salonu ben cok memnunum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:14 ----------

Yaş Sınırı falan yok değil mi hocam ? Ben de başlayacagım yazın. Yaşım 18'den küçük.

sanırım ailenızle beraber gelıp kayıt yaptıracaksınız benım bır arkadasımda 17 yaşındaydı kayıtta aiılesını istemışlerdi

bende ahmet arkadasıma katılıyorum..hocamızda gayet dısıplınlı cok saglam bılgılı ve tecrubelı. salonumuzun bırde hıc bır salonda onemsenmeyen dınlenme hava alma imkanı olanharıka havuzlu bır bahcesı var gormelısınız:o gayet ferah 600metre bir salon tavsıye ederım tekırdag ve trakyanın naDIde salonu ben cok memnunum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:14 ----------

sanırım ailenızle beraber gelıp kayıt yaptıracaksınız benım bır arkadasımda 17 yaşındaydı kayıtta aiılesını istemışlerdi
üçreti ne kadar

Hiç bi halttan anlamayan. Kendini bişe sanan. Başkası tarafından kür yaptirilip yarişnmaya sokulan. İlac namına 1gr bisey bilmeyen ama herseyin en iyisini kendisinin bildiğini sanan birisinin salonu. Barlar makina yağı ila yaglanmış bi salon. O yağlı barlar yüzünden kaç tane ayna kırıldı. Çömezler Barlara agirlik takamiyo die makina yagi surulurmu ya :) hadi surdun bari bi kac ayna kirildiktan sonra va gec o yaglama sevdandan :)

Hocam selamunaleyküm yaşım 15 salonunuza gelmek istiyorum boyum , kilom yaşıma ve yaşıtlarıma göre bayağı bayağı düşük. Fiyatlarınız nedir? Yaş sınırı varmı?

Back
Yukarı