Merhaba değerli kullanıcılar. Daha önce bir başlık açmıştım ancak güncellemek yeni kısmet oldu.
4 ayda 22 kilo verdikten sonra vücut geliştirme hevesine kapıldım ve benim için mükemmel görüntü hedefe dönüştü, hocam olmadan Flexor hocamın belirttiği başlangıç programı ile 4 ay devamlı aksatmadan çalıştım ve şimdiki durumumda sizden program önerisi istiyorum.
Kilolu Halim
Kilodan Kurtulduktan Sonra
4 Aylık Vücut Geliştirme Sonucu Halim
Boy: 1,82
Kilo: 85,4
Yağ Oranı: %14,5
Kas Kütlesi: 71,2kg
Kemik Ağırlığı: 3,6 kg
Fotoğraflar kurallarda geçerli olduğu üzere hiç kendimi kasmadan, tamamen soğuk çekilmiştir.
Her türlü eleştiri ve yorumlarınıza açığım. Vücudumun çok daha iyi hale gelmesi adına sizlerden program, supplement gibi öneriler bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler, Saygılarımla.
4 ayda 22 kilo verdikten sonra vücut geliştirme hevesine kapıldım ve benim için mükemmel görüntü hedefe dönüştü, hocam olmadan Flexor hocamın belirttiği başlangıç programı ile 4 ay devamlı aksatmadan çalıştım ve şimdiki durumumda sizden program önerisi istiyorum.
Kilolu Halim

Kilodan Kurtulduktan Sonra

4 Aylık Vücut Geliştirme Sonucu Halim
Boy: 1,82
Kilo: 85,4
Yağ Oranı: %14,5
Kas Kütlesi: 71,2kg
Kemik Ağırlığı: 3,6 kg
Fotoğraflar kurallarda geçerli olduğu üzere hiç kendimi kasmadan, tamamen soğuk çekilmiştir.

Her türlü eleştiri ve yorumlarınıza açığım. Vücudumun çok daha iyi hale gelmesi adına sizlerden program, supplement gibi öneriler bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler, Saygılarımla.
Son düzenleme: