vg festival show izmir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yakın yarışmalarda ben fotoğraf çekicem ama izmirde oldu yarışma, artık çeken arkadaşlar yollayacak mesela sitemizin üyesi gollom yani atilla resim çekmiş akşam yollayacak bana renkleri tonları ayarlayıp siteye ekleriz.

slm

selam arkadalar mükemmel bir organizaswyo olacak demiştim izmirli olarak bununla gurur duyuyorum.
tüm yarışma resimleri bende mevcut ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. bir modatöre mail atabilirim.

ooo SAMİ CAKMAKCI hocamızda oralardaymıs...

resimler icin tesekkürler
cok güzel resimler..

devamını bekliyoruz..

şimdilik resimler bunlar video çekimlerinide eklemeye çalışacağım

AŞKIN BANU TUĞLU
ULUSLAR ARASI HAKEM,MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ,SPOR EĞİTİMİ VE BESLENME UZMANI

resimler icin cok tesekkürler
emeginize saglık

video görüntülerinide bekleriz...
kolay gelsin..

saygılar..

jüriye bakkalı manavı koysan Görkemi gene 5. yapmazlardı ayıptır yaa.nası bi organizasyondur bu böle herşey önceden planlanmış gibi

oxygen kardesım duzgun konus oncelıkle..bu konusmaların basına yasal sorun acabılır bu bır.

ıkıncısı ordamıydın bilmiyorum ama..aranan bazı ozellıkler vardır..kımsenın ısmıne cısmıne sacının guzellıgıne bakılmaz..ordakı bır cok sporcu hazırlanarak gelmıs oraya..hakem olmadan hakemlık hakkında konusmayın..

aranan krıterlerı bılmek ıstersen hakemlık kıtabını yollarım...

gorkem ıyı arkadasımdır.ben sıkletınde jurı olarak oturdum.yarısma bıtımındede berabaer gece gec saatlere kadar yemek yedık...bız geceyı konustuk aramızda

53 numarayı ben 1 kaç ay önce Çeşmealtı'nda Can beach club'da görmüştüm :) Güneşleniyordu :)

arnoldjr dedi:
oxygen kardesım duzgun konus oncelıkle..bu konusmaların basına yasal sorun acabılır bu bır.

ıkıncısı ordamıydın bilmiyorum ama..aranan bazı ozellıkler vardır..kımsenın ısmıne cısmıne sacının guzellıgıne bakılmaz..ordakı bır cok sporcu hazırlanarak gelmıs oraya..hakem olmadan hakemlık hakkında konusmayın..

gorkem ıyı arkadasımdır.ben sıkletınde jurı olarak oturdum.yarısma bıtımındede berabaer gece gec saatlere kadar yemek yedık...bız geceyı konustuk aramızda
kızma bukadar cüneyt hoca...hem bakkal işletip hemde hakemlik yapılamaz diye bir kaide yok ya.arkadaş eminim sempatizanlığı değerlendirme kriterlerinin biraz üzerinde tuttuğundan olaya bu açıdan yaklaşmış ama sopanın ucunun nereye varacağını hesap edememiş anlaşılan.hak eden kazanmıştır bence.

ayaz hakan 79 ve o kadın

arnoldjr dedi:

uslubumda kimseye hakaret veya benzeri bi terbiyesizlik yaptığımı sanmıyorum.Ben burda fikrimi söylüyorum gördüğümü söylüyorum e burasıda bi forum isteyen istediğini yazabilir diye düşünüyorum

şampiyon

şoktaydım adını hala hatırlayamıyorum

FleXoR dedi:
hakan79 dedi:
Hakan o kadının bir adı yokmu? :)

hala şoktayım tek hatırladığım hollandalı olduğu almanyada polis karokulunda amir olduğu ve suç oranının bölgesinde düşük olduğu koprktum ben hemde çok ismini hala hatırlayamıyorum :lol: :lol: :lol: :shock: :?:

uslubumda kimseye hakaret veya benzeri bi terbiyesizlik yaptığımı sanmıyorum.Ben burda fikrimi söylüyorum gördüğümü söylüyorum e burasıda bi forum isteyen istediğini yazabilir diye düşünüyorum[/quote]

yazini tekrar oku o zaman! oraya gelmis 7 juri,para kazanarak mi bu isi yapiyor zannediyorsunuz?orda gorev alirken cebimizden para harcayip geliyoruz.neden sacma sapan dereceler verilsin?kim juri ustunde yonlendirme yapabilir??

hakemlik zordur..zaten her siklet sonrasi derecelere itiraz edilir.bu sporda maalesef en zor sey hakemlik.cunku gorecelik var diyebiliriz.ama aslinda sartlar ve istenenler bellidir..biz orda otururken,sporcunun boynundan asagisini dikkate aliriz!!!ismini cismini degil

Meraklılarına Bir Resimde Benden

Arkadaşlar bu bayanın adı Desiree Dümpel unutmayın ki Miss Universe 2005 (Miss Universe 2006 henüz yapılmadığı için son Şampiyon) ünvanı bu bayana ait.

Back
Yukarı