VGcilerin aşırı bol giyinmesi.

Bak arkadasım bi vg ci ister bol giyinir ister dar anladın mı sen 1 yıl boyunca sınava calıstın emeğinin karsılığını da sınavda almazmısın alırsın adamda salona yıllarını vermis emeğinin karsılığını da böyle alır yani gösterir anlatabiliyomuyum senin dediğin sekilde o zaman sınava calısmıs birisininde sınavda iyi yapması görgüsüzlüktür

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

emeğinin karşısı görgüsüzlük mü? ayrıca forum kurallarını tekrar oku ve bana nickimle hitap et. ben karate dersi alıp sokakta herkesi dövüyor muyum? emeğimin karşılığı olarak?

Vgciler zaten hacimli adamlar. Bol giyinmek onlar için daha rathat olduğundan öyle giyiniyorlardır.

Git de anlat buna işte dar giyince görgüsüzlük müş ahahahha :D

yeni nesil böyle ahlaksız malsef. bunu jenarasyon farkı gözetmek için söylemiyorum ama görüyorum sıklıkla cahalet beyninden büyük ama adam züppe tek bildiği para harcamak. ee zati sisteminde istediği bu tüketen ( özeliklebilinçsiz tükten)bi rkitle ee buna en yatkın olanlarda en cahil olanları olacaktır. ağzına sakızı alan önce dövme yaptırıyor sonra spor salonuna yazılıyor bi türmoda. basmışımamino asiti taş gibiyim :) saygısız ve cahil bir ergenin görgüsüz olmasına kim şaşrırki zaten..

yeni nesil böyle ahlaksız malsef. bunu jenarasyon farkı gözetmek için söylemiyorum ama görüyorum sıklıkla cahalet beyninden büyük ama adam züppe tek bildiği para harcamak. ee zati sisteminde istediği bu tüketen ( özeliklebilinçsiz tükten)bi rkitle ee buna en yatkın olanlarda en cahil olanları olacaktır. ağzına sakızı alan önce dövme yaptırıyor sonra spor salonuna yazılıyor bi türmoda. basmışımamino asiti taş gibiyim :) saygısız ve cahil bir ergenin görgüsüz olmasına kim şaşrırki zaten..
o zaman denize gittiğinde kazakla gir sen görgösüzlük olmasın :)

denize kazakla girersen görgüsüzlük olur denize mayoyla girmelisin dışarıda kazak giymelisin. unutursan sor hatırlatırım.[DOUBLEPOST=1404845283][/DOUBLEPOST]bu spo rtamamen ticari bi hale geldiği için sporun ne ahlakı kalmış ne sporluğu. keza paranın ahlakı yoktur :)

denize kazakla girersen görgüsüzlük olur denize mayoyla girmelisin dışarıda kazak giymelisin. unutursan sor hatırlatırım.[DOUBLEPOST=1404845283][/DOUBLEPOST]bu spo rtamamen ticari bi hale geldiği için sporun ne ahlakı kalmış ne sporluğu. keza paranın ahlakı yoktur :)
Senin dşüncenle vücut yapıp dar giyip vücudunu sergilemek görgüsüzlük. Plajdada sergilemiş oluyorsun. Mantıken aynı hesap :)

Senin dşüncenle vücut yapıp dar giyip vücudunu sergilemek görgüsüzlük. Plajdada sergilemiş oluyorsun. Mantıken aynı hesap :)
doğru dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı :)[DOUBLEPOST=1404846150][/DOUBLEPOST]ayrıca sen ağzına söylüyorsun plajda kazakla durmak görgüszlük dimi:)o zaman niyedışarıda plajdaymış gibi giyiniyorsun? cünkü görgüsüzsün (sözüm meclisten dışarı)

Vucudun hava alması için kas kütlesi arttığı zaman dar kıyafetletle antrenmanda boğuluyor gibi oluyor insan tabi ilk yıllarda hepsi aynıdır zamanla aşıyosun bazı şeyleri zaten antrenman hard geçiyor dar giyip boğulmaya gerek yok

Bizim salonda yaz geldigi icin herkes kolsuz yaka bagir acik,daracik atletlere gecis yapti. Hatta bir iki arkadas neredeyse ustleri ciplak cikacallar. Moral bozuyor godikler :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Letsev 1. Si akıl yaşta değil baştarır 2.si benim arkadaslarım orda burda sigara içip esrar çekerken ben bu saatte spordan gelip yemeğimi yiyorum çevremde kimse bana ahlaksız diyemez her zaman kişiliğim ve yardım severliğimle öne cıktım ben sen önyargılı konusarak kendi kişiliğini belli ediyorsun lütfen görgüsüzün kelime anlamına bak ve öyle konusalım ağır itamlarda bulunuyorsun

Karşılıklı, münakaşa içeren, konu dışı mesajlar yazmayınız!

konuyu şöyle toparlayalım eğer vücut yapıp dışarıda havalı havalı gezip gereğinden fazla kasılıpta yürürseniz tabiki görüsüzlük olur ama hava zaten sıcak benim gibi üzerinize tam oturan atlet yada t shirt giyip gezerseniz görgüsüzlük olmaz kendi halinizde efendi gibi geziyorsanız yani düzgün fiziğin varsa giyineceksin tabi zaten insana üzerine tam oturan giysiler yakışır açıkcası elaleme takılmamak lazım ne istiyorsanız onu giyin bazen çok darda giyiniyorum kafama göre insanın kendi zevki olmadıktan sonra ne anladım o işten hep derim şu şöyle dedi bu böyle dedi derseniz hayatta başarılı olamazsınız

adamlar yıllarını bu spora vermiş dar giyip giymemesi tamamen kendi elinde tabi biz farklı bir gözle bakabiliriz bol giyineni mütevazi dar giyineni görgüsüz yapabiliriz bu sporda en önemli şey motivasyondur bana göre eğer öyle motive oluyor ve kendini iyi hissediyorsa hiçbir sorun olmaz dar giymesinde görgüsüzlükle filan yakından uzaktan alakası yoktur şayet dar giyinip bir o kadar mütevazi bir çok sporcu var ayrıca Balboa7 dikkat çekmiş eğer üstüme tam oturuyorsa spor yaptığımı belli ettiriyorsa neden giyemeyecekmişim ben bana bakanları alı mı koyuyorum spor yapmayın diye git yap seninde olsun hiçte gocunmam ama soran olursa çok güzel bir şekilde gelişme dönemimi anlatır ona fikir veririm bence siz gidin aşırı kilolarına rağmen bikini giyen kızlara laf atın daha samimi olur[DOUBLEPOST=1404905602][/DOUBLEPOST]

dostum çok yanlış düşünüyorsun büyük ihtimalle bir derdin var bu konuda nerdeyse diyeceksin spor yapanlar yazın montla filan gezsin vücutları gözükmesin

Ahlaktan bahsedip duruyorsun ahlaksızlık yapan sensin burda gerginliği başlatan sensin. Ahlakın yaşla ilgisi yoktur. Ben 21 yaşındayım ama 15 yaşında efendi ahlaklı bir çok çocuk tanıyorum aynı zamanda 40 yaşında cıvık ve saygısız olanıda.

Ahlaktan bahsedip duruyorsun ahlaksızlık yapan sensin burda gerginliği başlatan sensin. Ahlakın yaşla ilgisi yoktur. Ben 21 yaşındayım ama 15 yaşında efendi ahlaklı bir çok çocuk tanıyorum aynı zamanda 40 yaşında cıvık ve saygısız olanıda.

tamam benim.

1 ay sonra konuyu hortlatıp germeyen ve devam etirmeyende sensin oda benim.

çok haklısın.

Antrenmanda bol giymek , yeni baslayanlarin seni rahatsiz etmesinide engeller.atlet giyince antrenmanlarim cok uzuyor motivasyonum dağılıyor. Diger yandan sicaklarda da bol giymek boguyor insani. Karari kisinin kendisi nasil istiyosa oyle verir.bunun Görgüyle veya baska birseyle alakasi yok bence.

merak ediyorum bizim kadar başkaları ne düşünür diye giyimini başkasının düşüncesine göre seçen entel desinler diye sevmediği kitabı okuyan filmi seyreden müziği dinleyen sevmediği işi yapan eşi seçen bir başka ülke var diye yahu hiç mi kendi zevki olmaz insanın sen nasıl istiyorsan giyin başkası sana olumlu örnek verelim terminatör diyince nasıl ki terminatör olmuyorsan görgüsüz dese merak etmeyin görgüsüz olmuyorsunuz tam tersi kendiniz oluyorsunuz başkası değil

Back
Yukarı