• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

VgIsmaıl resimler...

Arkadaşım senin açtıgın diğer konuları da gördüm ama sürekli farklı bilgi veriyorsun. Evde 3ay salonda 3 ay diyerek. Tamam güzel bir genetiğin var ama egon vücudundan daha kaslı bundan emin ol. Supplament olara bir konunda bir sey kullanmadım diyorsun baska bir konunda da creatin whey falan bunlardan bahsediyorsun. Sürekli övgü almak yerine foto sayısını azalt süre aralığınıuzun tut derim. Başarılar.

Arkadaşım senin açtıgın diğer konuları da gördüm ama sürekli farklı bilgi veriyorsun. Evde 3ay salonda 3 ay diyerek. Tamam güzel bir genetiğin var ama egon vücudundan daha kaslı bundan emin ol. Supplament olara bir konunda bir sey kullanmadım diyorsun baska bir konunda da creatin whey falan bunlardan bahsediyorsun. Sürekli övgü almak yerine foto sayısını azalt süre aralığınıuzun tut derim. Başarılar.

Biraz karışıklık oldu o konuda kimse k.bakmasın.Benim hatam

2012-Temmuz-Ev
2012-Ağustos-Ev
2012-Eylül-Ev

Nitrofull %100 Whey Protein Ve Hard Line Kapsül Creatin vardı.Ama Nitrofull sahte olduğunu öğrendikten sonra çöpe attım.Kapsüller 20 adet idi sadece 10 adet kullandım.

------------------------------
2012-Ekim-Salon
2012-Kasım-Salon
2012-Aralık-Salon
2013-Ocak-Salon-Dynamized Amino ASİT Sıvı
2013-Şubat-Salon'a ara verdim.
2013-Mart,Evde Devam. - Optimum Creatin

Sanırım anlatabilmişimdir.Sürekli ego'dan bahsedip durmayın,benim forumdan övgü almama gerek yok ben onu gerçek hayatta'da yaparım amacım bişeyler göstermek.

bench_O

Olculerın gayet guzel motivasyon videonuda izlemiştim hatta öneride bulunmuştum hareketlerinin çoğu yanlış olduğu için bu iş emeksiz olmaz gercekten ortada emek var... Ama başlığı değiştirmelisin banada biraz egonu tatmin etmek için sanki bu başlığı seçmişsin gibi geldi sonuçta kimse kimseyi övmek yada beğenmek zorunda deil önemli olan kendine kazandırdıkların yoksa şurda çok basit 2 aylık ev çalışması diye 3 4 fotoğrafımı koyarım egom tavan yapar... Başarılar

Olculerın gayet guzel motivasyon videonuda izlemiştim hatta öneride bulunmuştum hareketlerinin çoğu yanlış olduğu için bu iş emeksiz olmaz gercekten ortada emek var... Ama başlığı değiştirmelisin banada biraz egonu tatmin etmek için sanki bu başlığı seçmişsin gibi geldi sonuçta kimse kimseyi övmek yada beğenmek zorunda deil önemli olan kendine kazandırdıkların yoksa şurda çok basit 2 aylık ev çalışması diye 3 4 fotoğrafımı koyarım egom tavan yapar... Başarılar

Başlığı ben koymuş Değilim :) Moderatör Hatası

Başlığı ben koymuş Değilim :) Moderatör Hatası

VgIsmaıl daha önceki başlığın ''3.Haftam Bitti.Bakalım Ne Diyeceksiniz'' gibi saçma sapan birşey olduğu için değiştirildi..

Umarım bu değişikliği beğendirebiliriz sana.

Bundan sonraki başlıklarında dikkatli olman konusunda kendini uyarılmış say lütfen.

l4dys.jpg

kendine güvenin üst noktada bunu mesajlarından belli ediyorusun güzel bişey :) öncelikle göğüslere biraz daha önem vermeni tavsiye ederim özellikle üst göğüs çok eksik biraz da kollara hacim kazandırırsan daha estetik bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum başarılar :)

Abs için sadece crunches mi yaptın
Birde bulk dönemi falan demişsin bulk ne demek

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı