• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

VgIsmaıl resimler...

VgIsmaıl

Yeni Üye
dxdjh.jpg

Boyun bölgesinde damarlanma mevcut , sanırım üst göğüs çalıştıktan sonra çektin o fotoğrafı ? Anabolic Halo kullandınız mı ?

Şuanki Antreman Programım

Pazartesi: Göğüs/Omuz/Arka kol

Göğüs
• Incline Bench Presses: 2 Sets X 8 Tekrar
• Dumbbell Presses: 2 Sets X 8 Tekrar
• Incline Flyes: 2 Sets X 8 Tekrar
• Flat Bench Presses: 2 Sets X 8 Tekrar
• Cable Crossovers: 2 Sets X 15 Tekrar

Omuz
• Machine Rear Laterals: 3 Sets X 10 Tekrar
• Side Laterals: 3 Sets X 10 Tekrar
• Machine Laterals: 3 Sets X 10 Tekrar
• Seated Presses: 2 Sets X 6 Tekrar

Arka Kol
• Overhead Tricep Extensions: 3 Sets X 12 Tekrar
• Lying Tricep Extensions: 3 Sets X 12 Tekrar

Karin
• Ab Crunches: 3 Sets X 15 Tekrar

Salı: Bacak/Kalf

Bacak
• Squats: 4 Sets X 6-15 Tekrar
• Lying Leg Curls: 4 Sets X 15 Tekrar
• Sissy Squats: 4 Sets X 15 Tekrar
• Stiff Leg Deadlifts: 4 Sets X 15 Tekar

Kalf
• Standing Calf Machine: 4 Sets X 15 Tekrar
• Seated Calf Raises: 4 Sets X 15 Reps

Abs
• Reverse Ab Crunches: 3 Sets X 15 Tekrar

Çarşamba: Dinlenme

Perşembe: Sırt/Biceps

Sırt
• Barbell Rows: 3 Sets X 6-8 Tekrar
• Dumbbell Rows: 3 Sets X 8 Tekrar
• Seated Cable Rows: 3 Sets X 10 Tekrar
• Chins: 3 Sets x Maksimum
• Deadlifts: 2 Sets X 6-8 Tekrar
• Shrugs: 4 Sets X 15 Tekrar

Biceps
• Preacher Curls: 3 Sets X 8 Tekrar
• Seated Dumbbell Curls: 3 Sets X 8 Tekrar

Karin:
• Ab Rope Crunches: 3 Sets X 15 Tekrar

Cuma: DİNLENME

Cumartesi: DİNLENME

Pazar: TEKRAR
Facebook'ta Paylas

sevgili VgIsmaıl, ters yapmışsın bu dediğini dışarıda yapacaksın burada değil, hata spordan hiç bahsetmiyeceksin allah vergisi diyeceksin hamburger yiyorum diyeceksin. ama buraya gelincede tam tersi. sen dışarıda yapacağını burada yapmışsın olmamış. her neyse baya kasmışsın emek harcamışsın vücudun için bazı fotolarda ışık oyunlar vsde olsa emeğine saygı.

Tebrik ederim gerçekten güzel bir vücut, bazı arkadaşlar salonda olan üçüncü hafta olayını idrak edememişler sanırım.

Evet aynen oyle hatta eski konularımın linkinede vermiştim :) evde ufak bir salonum vardı orda çalştım :) aralıklı 3-4 ay olarak :) beslenemye hiç dikkat etmeden

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

sevgili VgIsmaıl, ters yapmışsın bu dediğini dışarıda yapacaksın burada değil, hata spordan hiç bahsetmiyeceksin allah vergisi diyeceksin hamburger yiyorum diyeceksin. ama buraya gelincede tam tersi. sen dışarıda yapacağını burada yapmışsın olmamış. her neyse baya kasmışsın emek harcamışsın vücudun için bazı fotolarda ışık oyunlar vsde olsa emeğine saygı.

Sevgili Arkadaşım.Onceki konularıma bakarsan anlarsın :)

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

TEbrikler esteik bir görüntü yakalamışssın.

Teşekkür Ederim Dostum :) Amacım estetik bir görüntü yakalamaktı :) cok hacimlenmek tercihim değil :)

Evde 3-4 ay karışık bir şekilde yapmıştım :) Ve Salona başladım.1 Ay oldu dostum Ölçülerimde 2-3 Cm bir büyüme oldu.Eksik yerlerimi supplement alarak geliştirmeye çalışıcam

gogus ve kolların çok geride diğer bölgerin 3 haftaya göre normal umarım hedefıne ulaşırsın

gögüs ve kollar dıyer yerlere gore gerıde ama estetık bır gorunumun var..bacak resımlerınıde eklersen daha ıyı olur dostum

selamlar , her bölgeyi beğendim : göğüsler olsun omuz olsun adonis olsun ..tebrik ederim :) birde bişey soracağım : üst sırada 2. fotodaki renk çok hoşuma gitti , efekt mi verdin yoksa sarı lambadan dolayı mıdır anlayamadım ? özel mesaj atabilirsen çok sevinirim :) kolay gelsin

yağ oranının düşük olması çok iyi fakat hacim kazandırmalısın.

[Evet Şuan Hacim kazandırmaya çalışıyorum,gereken supplementleri alıp bulk dönemine giricem] Teşekkür ederim yorumun ve tavsiyen için :)

karnını çok kıskandım dostum ya... yanlız göğüse yüklensen nick auger gibi olucaksın... önünde daha uzun yıllar var... biz geç anladık anasını satim

:) Estağfurullah,Herşey çalışmayla azimle oluyor elbet seninde olur :),Şuan En Cok Göğüse Yükleniyorum :) Ve Bacaklara :)

gögüs ve kollar dıyer yerlere gore gerıde ama estetık bır gorunumun var..bacak resımlerınıde eklersen daha ıyı olur dostum

Bulk Dönemine girmeme az kaldı :) Tüm Geri kalan yerlerimi toparlıcam :),Teşekkür Ederim :) Bacak fotosunuda eklerim tabikide :)

selamlar , her bölgeyi beğendim : göğüsler olsun omuz olsun adonis olsun ..tebrik ederim birde bişey soracağım : üst sırada 2. fotodaki renk çok hoşuma gitti , efekt mi verdin yoksa sarı lambadan dolayı mıdır anlayamadım ? özel mesaj atabilirsen çok sevinirim kolay gelsin

A.Selam :) Teşekkür ederim :) Beğenmene sevindim :) Evet Estetik olarak hoş ama hacim sorunu var birazcık,Ortamın ışığından kaynaklanarak oyle cıkmıstır fotoğraf :))

24.10.2012 Güncel Fotoğraflar

Eklentiler

• BeFunky_DSC_0054.jpg
    BeFunky_DSC_0054.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 790
  • BeFunky_DSC_0061.jpg
    BeFunky_DSC_0061.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 784
  • BeFunky_Instant_1.jpg
    BeFunky_Instant_1.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 723
  • BeFunky_Instant_2.jpg