VIDEO!!! - Mr. Olympia 2005

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Burada Mr. Olympia 2005 Videolari eklenecek su an 27 mb´lik var elimde su an upload ediyorum birazdan yayinlarim.

heycanla bekliyoruz :p

Yarin Jay Cutlerinki yayinlanacak

yaaaa rapidshare den nasl açacağımı bulamadım ben.Diğer türlü koysanız resimleri daha rahat yaa...Lütfen...

ultraukala dedi:
yaaaa rapidshare den nasl açacağımı bulamadım ben.Diğer türlü koysanız resimleri daha rahat yaa...Lütfen...

Linke tıkla sayfanın altında Free ve PREMIUM yazıyor Free'ye tıkla bir sayaç çıkacak server yoğunluğuna göre genelde 24-48 sn arası sonra dosya gözükecek sadece üstüne basacaksın o kadar(free seçeneği download programlarını desteklemez).

Simdi ekledigim süper bi video gercektende hepinizin seyretmesi gerekir diye dusunuyorum. Ronnie coleman hayranlari bu videoyu kacirmasin 1996, 1997,1998 ve 2005´e kadar göruntüleri var. Ben hayran kaldim.

https://rapidshare.de/files/6527889/MrOlympia_2005_goeruentueleri.rar.html

Rar sifresi: www.bodyforumtr.com

Videoda cogu yarismacilarin 2005 öncesi antremanlarindan görüntüler ve 2005 olympiadan görüntüler var.
Videoda görüntülenen bodyciler ise:

Branch Warren
Victor Martinez
Mustafa Mohammad
Alexander Fedorov
Melvin Anthony Jr.
Gustavo Badell
Darrem Charles
Ronnie Coleman
Chris Cormier
Jay Cutler
Markus Ruhl
Gunter Schlierkamp
Craig Richardson
Dennis James

Screenshot:

Ne TV´si be, Tv iste burasi :D

Adami hasta etme sende :lol:

küstahlığıma verin cevap yazma gereği duydum rapidhare'den download için açıklama getirilmiş ama ben biraz daha bi şeyler soolicem. Öncelikle rapidshare cookielerini silin fakat daha onemlisi her ip için saat başına belli bir sınırlama var galiba 25-30 MB olcak bunu aşmak için modeminizi kapatın hatta adaptorunden kapatın o ara tv zaplayın su için falan sonra modemi açtığınızda yeni bir ip ile downloada devam edin.

tabii ip değiştirme programı kullanmıyorsanız şahsen ben bunun için prog. kullanmak istemiyorum. ben bu şekilde rapidshareden download yapıyorum
1)cookie'leri sil
2)ip değiştir
başka bir şey gerekmez
saygılar ve de videolar için teşekkür. sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışrım

Back
Yukarı