VIDEO!!! - Mr. Olympia 2005

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Re: RAR?

Roid Rage dedi:
Arkadaslar bu rar dosyasini windows media playerda nasil aciyoruz???

Önce Winrar programı ile açacaksın(Winzip gibi bir sıkıştırma programı), sonra video dosyası çıkacak zaten içinden.

moonlight dedi:
küstahlığıma verin cevap yazma gereği duydum rapidhare'den download için açıklama getirilmiş ama ben biraz daha bi şeyler soolicem. Öncelikle rapidshare cookielerini silin fakat daha onemlisi her ip için saat başına belli bir sınırlama var galiba 25-30 MB olcak bunu aşmak için modeminizi kapatın hatta adaptorunden kapatın o ara tv zaplayın su için falan sonra modemi açtığınızda yeni bir ip ile downloada devam edin.

tabii ip değiştirme programı kullanmıyorsanız şahsen ben bunun için prog. kullanmak istemiyorum. ben bu şekilde rapidshareden download yapıyorum
1)cookie'leri sil
2)ip değiştir
başka bir şey gerekmez
saygılar ve de videolar için teşekkür. sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışrım

Bilgiler icin tskler Moonligth

arkadaşlar kusura balmayın ben yine yükleyemedim gözatlı bişey çıkıyor ordan upload yazıyo o kadar beceremedim.Kusura bkma despo seni de uğraştırıyom ama ne yapabilirim!

ultraukala dedi:
arkadaşlar kusura balmayın ben yine yükleyemedim gözatlı bişey çıkıyor ordan upload yazıyo o kadar beceremedim.Kusura bkma despo seni de uğraştırıyom ama ne yapabilirim!

Bu sayfa Upload ve Download sayfasidir, sen upload yapmiyacaksin onun icin gözata tiklamiyacaksin "FREE"´ye tikliyacaksin, sarcin yazdiklarinini bir daha oku.

Linke tıkla sayfanın altında Free ve PREMIUM yazıyor Free'ye tıkla bir sayaç çıkacak server yoğunluğuna göre genelde 24-48 sn arası sonra dosya gözükecek sadece üstüne basacaksın o kadar(free seçeneği download programlarını desteklemez).

Forumdaki diger videolarada bakmak istiyorsaniz...
Buraya girip "Enter URL" yazan yere forumdaki linki kopyalayip "surf anonymously" bunu yaparsaniz sinirsiz download edebilirsiniz, yani Premium accountunuz olmus gibi oluyor ;)
http://anonymouse.org/anonwww.html

tekrar merhaba rapidshare için bi şey daha soyliycektim unutmuşum ;)

ben rapidshareden dosya indirirken flashget programını kullanıyorum, tabiiki premium accountum yok free seçeneğini kullanıyorum :D
gerisayımdan sonra çıkan linkin üzerine sağtıklayıp flashget kullanarak indir seçeneğini seçiyorum
açılan flashget penceresindede dosyayı 1 parça halinde indirmesini işaretliyorum, rapidshare çoklu indirmeye izin vermiyor :(

bu şekilde bi sorun çıkmadan download yapıyorum paylaşmak istedim :)

teşekkürler kanka bu güzel videoları bizimle paylaştığın için.
görüşmek üzere kendine iyi bak.

Re: RAR?

saydam dedi:
Roid Rage dedi:
Arkadaslar bu rar dosyasini windows media playerda nasil aciyoruz???

selam roid rage nerelerdesin? uzun zamanndir gözükmüyordun.tekrar hosgeldin

Selam, is guc derken ne kendime nede gyme dogru durust vakit bulabiliyorum ama hersey daha iyi olacak yakinda....
Herkese selamlar ve herkesin bayramini simdiden kutlarim.
IYI BAYRAMLAR ARKADASLAR

Back
Yukarı