Roid Rage dedi:Arkadaslar bu rar dosyasini windows media playerda nasil aciyoruz???
Roid Rage dedi:Arkadaslar bu rar dosyasini windows media playerda nasil aciyoruz???
moonlight dedi:küstahlığıma verin cevap yazma gereği duydum rapidhare'den download için açıklama getirilmiş ama ben biraz daha bi şeyler soolicem. Öncelikle rapidshare cookielerini silin fakat daha onemlisi her ip için saat başına belli bir sınırlama var galiba 25-30 MB olcak bunu aşmak için modeminizi kapatın hatta adaptorunden kapatın o ara tv zaplayın su için falan sonra modemi açtığınızda yeni bir ip ile downloada devam edin.
tabii ip değiştirme programı kullanmıyorsanız şahsen ben bunun için prog. kullanmak istemiyorum. ben bu şekilde rapidshareden download yapıyorum
1)cookie'leri sil
2)ip değiştir
başka bir şey gerekmez
saygılar ve de videolar için teşekkür. sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışrım
ultraukala dedi:arkadaşlar kusura balmayın ben yine yükleyemedim gözatlı bişey çıkıyor ordan upload yazıyo o kadar beceremedim.Kusura bkma despo seni de uğraştırıyom ama ne yapabilirim!
:arrow: :lol: :evil:Despo dedi:Burada Mr. Olympia 2005 Videolari eklenecek su an 27 mb´lik var elimde su an upload ediyorum birazdan yayinlarim.
saydam dedi:Roid Rage dedi:Arkadaslar bu rar dosyasini windows media playerda nasil aciyoruz???
selam roid rage nerelerdesin? uzun zamanndir gözükmüyordun.tekrar hosgeldin