• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Vidmasz , 6 aylık ev

Öncelikle herkese selam.16 yaşındayım , idolüm Jeff Seid . Bu spora 6 ay önce başladım ve çok zor şartlarda çalıştım. Ne salona gitme imkanım vardı ne de beslenmemle yakından ilgilenme imkanım. 6 ayda 4 Farklı şınav hareketini kullanarak çalıştım .İlk başlarda 5x2 dambıl aldım ama çok hafif geldi attım bir kenadar. Yeni bir dambıl satın alma imkanım olmadığı için dambıl kullanmadım. 3 ay sonra çantaya kitap mı dersiniz poşete patates soğanmı dersiniz kendi imkanlarımı yaratarak çalıştım . Az da olsa emeğimin karşılığını aldığımı düşünüyorum . Hiçbir sırt hareketi çalışmadım daha doğrusu çalışacak ekipman bulamadım . Her neyse fazla uzatmıyorum ölçülerimide vereyim.

Önce

Boy : 1.75
Kilo : 65
Kol : 31
Omuz : 112
Göğüs : 95
Bel : 82

Sonra

Boy : 1.75
Kilo : 69
Kol : 35
Omuz : 120
Göğüs : 103
Bel : 82

Fotoğraflar önce sonra şeklinde sıraya koyulmuştur.

Ayrıyeten bir sırt pozu http://i.imgur.com/l2V41yF.png

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 834
  • sırt1.jpg
    sırt1.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 951
  • 7.jpg
    7.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 894
  • 5.jpg
    5.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 945
  • 43.jpg
    43.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 1.010
  • 2013-09-10-3664_1.jpg
    2013-09-10-3664_1.jpg
    154,7 KB · Görüntüleme: 979
  • 77.jpg
    77.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 1.013
  • 2.jpg
    2.jpg
    252,6 KB · Görüntüleme: 989
  • -5.jpg
    -5.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 937
  • 4.jpg
    4.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 869
ölçülerin şüpheli onu baştan söyleyeyim
ama ben buna takılmıyorum
yağ oranının düşük olması kaslı bir görünümü beraberinde getirmiş
bukadar zamanda hacim olarak çok bişe almanı zaten beklememek gerekir
azmin için tebrikler

ölçülerin şüpheli onu baştan söyleyeyim
ama ben buna takılmıyorum
yağ oranının düşük olması kaslı bir görünümü beraberinde getirmiş
bukadar zamanda hacim olarak çok bişe almanı zaten beklememek gerekir
azmin için tebrikler

Öncelikle yorumun için teşekkürler. Dün spor salonuna başladım şuanki ölçülerimi orda aldırdım , önceki ölçülerimi kendim ölçtüm dediğin gibi hatalı olabilir ama pek fazla değişeceğini sanmıyorum.

Daha fazla karbonhidrat ve protein almalısın hacim kazanmaya yönelik çok ağırlık az tekrar programı uygula...

Daha fazla karbonhidrat ve protein almalısın hacim kazanmaya yönelik çok ağırlık az tekrar programı uygula...

Dediğin gibi imkanım yettiği kadar protein ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum. Diğer bir sorunum bileklerimdeki ağrı, ister spor salonunda ister marketten poşet aldığımda sanki tüm ağırlık kollarıma değilde bileklerime biniyor. Çalışırken veya birşeyler taşırken hissetmiyorum ama elimden bıraktığımda elimi sağa sola döndüremiyorum ve sonrasında 30dk - 1 saat gibi bi süre bileklerimde ağrılar oluyor. İnşallah önemli bişey değildirde spor yapmama engel olmaz.

öncesinde kollar zannediyorum 26 sonrasında sıcakken 6. ayın sonunda 31 ölçüler pek doğru gelmedi fotolara bakınca doğru ölçü aldığına emin misin ? iyi bir beslenmeyle çok rahat istediğine kavuşabilirsin :)

ben ölçüye takılırım arkadaş. poşete soğan koyup çalışmakla 10 cm ye yakın omuzdan ölçü alınmaz.Allah aşkına omuz hareketi ne yaptın bi anlatsana.

Valla kimseye yalan söylemek gibi bir niyetim yok. Fotoğraflardan 1.3.5.7.9. before. Ölçülere gelirsek dediğim gibi yanlış ölçüm olabilir demiştim tekrar ölçtürdüm , göğüs ölçüm doğrudur 103 cm , omuz ölçümse 117cm .

Resimlerle sana düşman birisi oynamadıysa o ölçüler yanlış diyebilirim. Tabi bu benim kendi kişisel düşüncem belkide yanılıyoruzdur. Eğer 103 ise benim göğüs 112 senin göğüs 103 ise ben intihar etmeliyim. Üstelik herhangi bir vücut geliştirmede yapmadım. Omuzlar 120 olabilir ( -/+ 2-3 oynar ) ama göğüsten emin değilim açıkcası.

112 lik; https://www.bodyforumtr.com/vbforum...lik-degisimde-benden-olsun-o-zaman-81431.html

Ben 74 kiloyum avatardaki omuz resmim 122 cm :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:50 ----------

:) ?

sklrb.jpg

Ölçülerim doğru arkadaşlar ister inanın ister inanmayın. Birkaç yeni fotoğraf ekledim , fotoğraf kalitesi kötü idare edelim .

Eklentiler

• -1.jpg
    -1.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 416
  • -2.jpg
    -2.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 387
  • -3.jpg
    -3.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 408
  • -4.jpg
    -4.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 407
Jeff seid - ev çalışması ve definesiz çok zor :)

Son 1 aydır spor salonuna gidiyorum ve supplementsiz beslenmeme oldukça dikkat ediyorum . Şuanki hedefim 1-2 ay içerisinde yavaş yavaş 75 kiloya çıkmak . Sonrasında formumu koruyarak hacim gelişimine devam edeceğim.

Back
Yukarı