Viepower Bcaa 6000 4:1:1

Ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 2 20,0%
  • Orta karar

Votes: 2 20,0%
  • Başarısız

Votes: 6 60,0%

• Total voters
    10
Bende bugün gördüm yenimi çıktı bu şey türk menşeili gibi allah allah içerik iyi fiyatda ucuz durdu ama zehirlenmemek lazım deneyenler yada bilenler yorum atarsa seviniriz :)

bizim salonda görmüştüm bunları, bana gaspari bcaa 6000 in çakması gibi geldi görüntü ve isim olarak, gaspari zaten ucuz ürün, anlayamadım valla

arkadaşla ucuzladı diye aldık geçen hafta (30 TL) her yönüyle rezalet birşey
suyla imkanı yok karışmıyor 3 değişik shaker var hepsiyle denedim ustte kaymak gibi duruyor
tad olarak rezalet, tarif edemiyorum bu kadar rezalet bir tadı daha once tadmamıstım
soylediklerimin eksigi var fazlası yok, daha ağır konusurdum da forum kuralları vs, tek servis kullandıktan sonra çöpe attım bu arada
muscletech aminofx candır..

ekleme: tada deil paraya bakarım derseniz bayaa ucuz kullanın derim (ya da kusmadan icmeyi deneyin) icerik iyi

Son düzenleme:
bcaa nın tadı zaten berbat olur orda sorun yokta karışmaması sorun bende 30 liraya almak istiyodum alıyım mı almıyımmı karar veremedim.

Gözünüzden kaçan bir şeyde bu ürünün her 10 gramının 4 gramı B6 vitamini. Yani 300 gramlık kutuda 180 gram bcaa var.

Gözünüzden kaçan bir şeyde bu ürünün her 10 gramının 4 gramı B6 vitamini. Yani 300 gramlık kutuda 180 gram bcaa var.

rainhart baktım 4 g değil 4 mg miş. 10 gramda 4 gram b6 altı koysa adam zarar eder zaten :D .

1 Porsiyon 10 Gr L-Lösin 4000 Mg L-Valin 1000 Mg L-İsolösin 1000 Mg B6 Vitamini 4 Mg B12 Vitamini 100yq

rainhart baktım 4 g değil 4 mg miş. 10 gramda 4 gram b6 altı koysa adam zarar eder zaten :D .

1 Porsiyon 10 Gr L-Lösin 4000 Mg L-Valin 1000 Mg L-İsolösin 1000 Mg B6 Vitamini 4 Mg B12 Vitamini 100yq

evet haklısın 4 mg b6. 10 gramında 6 gram bcaa belirtmiş ama gerisi yok içerikte başka birşey yazılı değil

ekonomik ürün arayanlara

Scitec Nutrition
BCAA Xpress 500gr tavsiye ederim

normalde 100 tl civarina bulunuor
kampanya oldugu zaman stoklamıştım
tadı berbat zaten saf bca bu aromasız yarım kilo
ilk başlarda içilmez diyordum
spordan döünce susamış halde iken bir ölçek atın ağzınıza
üzerine su için gitsin ilk başlarda tiksinme olacak sonra alışılıo

ekonomik ürün arayanlara

Scitec Nutrition
BCAA Xpress 500gr tavsiye ederim

normalde 100 tl civarina bulunuor
kampanya oldugu zaman stoklamıştım
tadı berbat zaten saf bca bu aromasız yarım kilo
ilk başlarda içilmez diyordum
spordan döünce susamış halde iken bir ölçek atın ağzınıza
üzerine su için gitsin ilk başlarda tiksinme olacak sonra alışılıo

Limon aromalısıda var. 700 gramlık kutuda bunun 500 gramı bcaa geri kalanı tatlandırıcı olarak karb. vs. fiyatıda hemen hemen aynı. Ben kullanıyorum tadıta oldukça güzel

aynı markanın l-carnitine ini kullandım, hatta 3 kutu bitirdim. (dönem dönem animal cuts ve lipo 6 ile birlikte)
içerik olarak çok zengin ve oldukça da iyi sonuç alıdım.
geçen ay fıtık amleiytı olduğum için biraz ara verdim, 1 aya kadar başlayacağım.
deneyip bilgi veririm, sağlıkla kalın.

aynı markanın l-carnitine ini kullandım, hatta 3 kutu bitirdim. (dönem dönem animal cuts ve lipo 6 ile birlikte)
içerik olarak çok zengin ve oldukça da iyi sonuç alıdım.
geçen ay fıtık amleiytı olduğum için biraz ara verdim, 1 aya kadar başlayacağım.
deneyip bilgi veririm, sağlıkla kalın.
kullandıysan bilgi verir misin?

Selam arkadaşlar bu ürünü ucuz ve oranları iyi diye aldım. Ben supplementte tada çok bakmak ama bunun tadı gerçekten kötü ve zor karışıyor (suyla karışmıyor) Bir kutu bitirdim ve 2 kutu daha içerik için aldım. Alacak arkadaşlara tavsiyem yoğun meyve suları ile (şeftali suyu gibi) karıştırmaları ya da diyetteyseniz şekersiz bir limonata alın karıştırın. Tadı başka türlü çekilmez. Herkese iyi günler....

Back
Yukarı