Voltaj Yağ Yakım günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan voltaj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karbonhidrat yoksulluğunda kas da vereceksin bu yüzden en azından 50 gr pirinci güzel haşalama 200 gr bulgura dönüştürsen daha iyi olur kanımca. birde şeker de alınması gerekiyor insulin açısından. kendine bi şeker kaynağı seçsen iyi olur. (günde 1 muz, ve sabahları çilek gibi)

bel ölçüsü dışında ölçülerimde şuanlık bir düşüş yok. şeker olarak idmandan sonra 1 elma veya 1 muz yiyorum zaten.

karbonhidrat yoksulluğunda kas da vereceksin bu yüzden en azından 50 gr pirinci güzel haşalama 200 gr bulgura dönüştürsen daha iyi olur kanımca. birde şeker de alınması gerekiyor insulin açısından. kendine bi şeker kaynağı seçsen iyi olur. (günde 1 muz, ve sabahları çilek gibi)

DEfinasyonda seker alinmasini da nerden cikardiniz?

Normal hayatimizda bile sekerden uzak durulmasini ogutlerken.

Komplex karbolar zaten kademeli salinimlari ile gerekli insulin tetiklemesini yaparlar. Ayrica Yag yakimi zaten dusuk kan sekeri degerlerinde mumkundur.

saat 05:30 4mg ventolin
kahvaltı 4 yumurta beyazı + 50 gr yağsız light peynir+ 3 dilim dana jambon
saat 10 :30 4 mg ventolin+1 bardak yeşilçay + 1 avuç fındık
saat 11:30 4 kapsül hardline bcaa
saat 12:00-13:00 idman
13:00 4 kapsül hardline bcaa+1 porsiyon Scitec Nut. whey
saat 13:15 bir kase etli ve zeytin yağlı biber dolması
saat 15:30 100 gr tavuk+50 gr pirinç
saat 16:00 4 mg ventolin
saat 18:00 200 gr tavuk + 5 kaşık bulgur+ limonlu zeytinyağlı mevsim salatası
yatmadan önce 3 hardline zma

bugün omuz triceps vardı güzel geçti pushdown hareketini iple yaptım

rear lateral rise 3x12
lateral rise yanlara 3x10
db press 3x12
front shrug/rear shrug 2x15

skullcrusher 3x12
iple push down 3x12
kickback 3x12

Son düzenleme:
Voltaj soru gelsin o zaman :) Ventolin kullanmaya basldiktan sonra kramp sorunun oldu mu? Libido durumun nasil ventolin etkisi var mi?

Voltaj soru gelsin o zaman :) Ventolin kullanmaya basldiktan sonra kramp sorunun oldu mu? Libido durumun nasil ventolin etkisi var mi?

valla hiçbir kramp sorunum yok şuan. bu hafta 12mg a çıktım. önümüzdeki hafta da 12 kullandıktan sonra 4 hafta daha kullanıp her hafta mg larını düşürücem.

ama şunu net birşekilde söyleyebilirim ayak parmaklarımdan bile ter akıyor :) kardiyoda 130 un altına nabzım inmiyor ( speed 4'lerdeyken bile )

libidoda ufak bir artış var hyper_

sevgili brhmcr, bende bu ürünü 2 haftadır kullanıyorum. Herkeste aynı etkiyi yaratmadığını söylemek için yazıyorum. Bende libidoda düşüş oldu. Açıkçası biraz hoşuma gitti çünkü diğer türlü yoğun bacak ant.larım var hafta içleri. total testo seviyem tavan a yakın olduğu için açıkçası çok çok zor durumda idim, şimdi gene kolay değil ama azda olsa düşmesi beni spora daha çok yönlendirdi.

Ölçüler ne durumda Voltaj, bir durum raporu ver bakalım :)

Ölçüler ne durumda Voltaj, bir durum raporu ver bakalım :)

valla bel ölçüsü dışında hiç ölçü almadım gibi kollar en son 41 di fakat bir kere ölçtüm 40.2 ye düşmüş 3 haftada onun dışında herhangi bir ölçü almadım. önümüzdeki ay sonu dietin 2.ayı biticek yağ ölçümü ve diğer ölçüleri alıp buraya yazıcam

diete aynen devam. :)

bugün kardiyo ve karın idmanım vardı.

karın ile kardiyonun yerlerini değiştim ilk önce karın çalıştım ardından da kardiyo. artık bu şeklide devam edeceğim.

karın

ayaklar arasında 10kg db ile dizleri karına çekme (benchte) 4x20
çakı 3x15
db ile yanlara eğilme 3x20
Alternate Heel Touchers 2x20
Cross-Body Crunch 15 tekrar tek set

kardiyo

20 dakika koşu bandı
10 dakika bisiklet

Beslenme için günlük ne kadar protein ve kalori hedefliyorsun ? Benimde bir beslenme planı çıkarmam lazım ama çok kararsıım

diete devam acaip cnm kola çekti birazdan 2-3 yudum diet kola içicem :) bişe olmaz heralde :):):)

bugün sırt bacak vardı

idmanda bacak biraz zorladı kilolarını artırdım

leg press 4x12
calf press 4x20
leg extansion 3x12
leg curl 3x12

sabah saat 05:30 4 mg ventolin

kahvaltı 4 yumurta beyazı 50gr lor 3 dilim dana jambon
saat 10:00 1 avuç fındık+ 4mg ventolin
saat 11:20: 4 hardline bcaa
saat 13:00 4 hardline bcaa+ 1 porsiyon scitec whey
saat 14:00 50 pirinç+ 100gr tavuk haşlama
saat 16:00 yağsız ızgara köfte+ 25 gr pirinç+ sebze haşlaması + 4 mg ventolin
saat 19:00 200 gr tavuk+ ufak kase light yoğurt
gece yatmadan 3 hardline zma

bugün gögüs - biceps vardı

dips 3x10
db bench press 3x12
incline db bench press 3x12
incline db fly 3x10

barbel curl 3x12
hammer curl 3x12
incline db curl 3x12

sabah saat 05:30 4 mg ventolin

kahvaltı 4 yumurta beyazı 50gr lor 3 dilim dana jambon
saat 10:00 1 avuç fındık+ 4mg ventolin
saat 11:20: 4 hardline bcaa
saat 13:00 4 hardline bcaa+ 1 porsiyon scitec whey
saat 14:00 50 pirinç+ 100gr tavuk haşlama
saat 16:00 yağsız ızgara köfte+ 25 gr pirinç+ sebze haşlaması + 4 mg ventolin
saat 19:00 200 gr tavuk+ ufak kase light yoğurt
gece yatmadan 3 hardline zma

bugün karın+ kardiyo idmanım vardı

karın

ayaklar arasında 10kg lık db dizleri karına çekme 5x20
çakı 3x15
ters mekik 2x30

10 dakika bisiklet
20 dakika koşu bandı

voltaj kahvaltımız hemen hemen aynı, bende yumurtaya lor ve jambon atıyorum hem yağsız kaynak hem müthiş lezzet katıyor.. bıkmıştım sade yemekten.

antrenman öncesi 1 adet elma veya muz tarzı birşey alırsan iyi olur gibi.

teşekkür ederim ama glisemik değeri olan birşey almak mantıksız geliyor bana definasyonda ki 2 hafta da 1 ödül nietine 1 tane nogger yiyorum onuda yapmasam şeker almadığımdan deliririm diet spor falan bırakırım

Peki beyaz pirincin Gİ'si 87-90, elmanın da 30-38 olduguğunu biliyormuydun? :) elma sana daha çok fayda sağlar. 50gram pirinc aldıktan sonra sonraki öğününde 25 gram alıp insülini tetiklemeye gerek yok ve 2 haftada 1 nogger çok az o günü direk carb up yapmalısın. Karaciğer ve kas glikojenini uzun süre boş tutmak kas kaybına rahatlıkla yol açar ve metabolizma hasar görebilir.

Tecrübe daha önemli. Deneyip gör tabi

normalde toplam 25 gr pirinç alıyorum arada bir 75 gram alıyorum. sabahları normal beyaz peynir yerine lor yiyorum şuana kadar bel ölçüsü dışında dier bölgelerde çok bir ölçü kaybı yok örnek verecek olursam kol 41 den 40.2 ye düştü 1 ayda (bu hafta ilk ay bitio)

önümüzdeki ay 2 -3 haftada 1 carb up yapmayı düşünüyordum zaten.

Back
Yukarı