• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Vpro 5. aya girdim yaş 19 kilo 80 boy 172 cm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vpro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vpro

Üye
Herkese hayırlı hafta sonları . Bu spora bende yeni basladım ve eksik yerlerimi sormak için bu konuyu açıyorum. Bana göre göğüs biraz geride kaldı ona artık birşeyler yapacağız. Beslenmeme son 1 aydır pek dikkat edemedim.
Ölçülerime pek dikkat etmiyorum yanılmıyorsam kol 39.5 falandı soğuk.
(Eskiden uzun bir süre kilo sorunu yasadım daha doğrusu 17 sene göbekli gezdim :D Ölçü almamamın bir sebebi bu 96 kilodan 86 kiloya indim ve spora basladım ) O yüzden her türlü eleştiriye açığım. Düşüncelerinizi bekliyorum. Şu an 80 kiloyum.
Bacak fotoğraflarımı da en kısa sürede koymaya çalışacağım.

Supplement kullanıyorum hem amino hem toz

Eklentiler

• 1.1.4ay.jpg
    1.1.4ay.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 2.513
  • 1. ay.jpg
    1. ay.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 2.183
  • 1.3.8111.jpg
    1.3.8111.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 2.187
  • 1.91111.jpg
    1.91111.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 2.276
rahat var 38 39 hatlı degıl ondan boyle yaglı arkadas bıraz ama kocaman duruyo sımdilik sadece kocaman duruyo bıraz daha yag yakımına gıdersen o zaman gercekten büyük durur işte yag yakmalısın hacım yeterli gibi 75 kg falan cok guzel olur bence

ThA mart gibi yağ yakımına gireceğim inşallah tam olarak çünkü yurtta kalıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama yağ yakamam böyle

o zaman netleşecek herhalde herşey

Teşekkürler yorumun için

Son düzenleme:
goguse 6-7 hareket giriyorum son 2 aydır
biraz eksikti onceden simdi bench -bench fly- incline dumbell-inc fly - decline press- deccfly arada birde dips yapıyorum ağır giriyorum yinede tık yok
bende sikayetciyim göğüslerden biraz hareket arttırdım

benchte 3 set giriyorum barla beraber 85 10 tekrar 90 8 tekrar 95 4-5 sonra drop yapıyorum ilk iki set yardımsız geliyor. son sette yardımlı 8 falan cıkar
bar 20 kg

vpro yanlış hesaplamadıysam 7 ya da 8. ayındasın. iyi ilerleme kaydetmişsin. acele etme demoralize de olma göğüse biraz daha önem göster , fazlalıklarınıda ortadan kaldırdığında ortaya güzel sonuçlar çıkacak kanaatindeyim.

Moral bozmak yok :D tam gaz devam

Back
Yukarı