VPX Fiberteq 540 gr

ürünü nasıl buluyorsunuz?

• çok iyi

Votes: 1 50,0%
  • orta

Votes: 1 50,0%
  • başarısız

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    2

ozan119

Yeni Üye
Ürün Özellikleri

Genel sağlığınız ve hızlı kilo kaybı için izleyeceğiniz besin programı mutlaka yüksek lif değeri olan ürünlerden olmalıdır. VPX FİBERTEQ çok kuvvetli ve güvenli bir lif kaynağıdır. Protein tozlarıyla karıştırılabilir yada yemeklerinizle karıştırabilir veya üzerine serğerek tüketebilirsiniz.
Yüksek lifli yiyecekler dışkınızı bağırsaklardan armanıza yardımcı olur ayrıca toksinleri emer ve vücuda önceden emilmiş kirliliklerden korumada yardımcı olur.

arkadaşlar daha detaylı bilgisi olan paylaşabilirmi diyette olanlar için güzel bir ürüne benziyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ürünü sabah ilk uyanınca gainerla alıyorum.(True-Mass)Tadı gayet hoş Kurabiyeli:) Vanilyalı true mass ve sütle inanılmaz bi tat oluyor.İçinde Omega 3 ve Elma Kabuğu'da var.Gerçekten Zor Acıktırıyor.Ama Üzerine Su içmeniz lazım içindeki liflerin midede şişip tok tutması için.Tavsiye ederim.

Merak ettiğim için sipariş ettim. Tahminen cuma yada cumartesi elimde olacak. Kullanmaya başladığım zaman yorum yazarım. Ürün kullanımında 240-360 g öz sıvı ile karıştırınız buna ek olarak 240-350 oz su ile tüketiniz diyor. Öz sıvıdan kasıt nedir tam olarak ?

Merak ettiğim için sipariş ettim. Tahminen cuma yada cumartesi elimde olacak. Kullanmaya başladığım zaman yorum yazarım. Ürün kullanımında 240-360 g öz sıvı ile karıştırınız buna ek olarak 240-350 oz su ile tüketiniz diyor. Öz sıvıdan kasıt nedir tam olarak ?

Öz sıvı dediği protein tozu ,meyve suyu, veya karıştırıcağınız her hangi bir içecek :)

fiyatida uygun 60tl civarlarinda faydasini gorurseniz yazarsaniz sevinirim son gunlerde bogazim durmuyor gobek yaglanmaya basladi yazda geliyor artik dur demeliyim kendime

Back
Yukarı