ürünü bugün supplement dükkanlarına geliş fiyatı olan 130 tl ye almış bulunmaktayım,zamanla tecrübelerimi buradan paylaşırım.
urunun 1 kutusu bitmis olmali yazdigin tarihe goreürünü dün akşam 19:45 gibi 1 ölçek olarak tükettim.tozun kokusu şurup kokuyordu,tadıda bildiğiniz küçükken içirilmeye çalışılan şuruplardan.karışma konusunda iyi karışıyor fakat kreatin olduğundan dolayı çözeltinin içinde uçuşan küçük parçaları görebiliyorsunuz.şeffaf çok hafif sarımsı bir renge sahip su ile karıştırınca.ilk çalkaladığımda shakerın %20 si çözelti %80 i köpüktü.10 dakika bekleyince %70 çözelti %30 köpük kaldı.ürünü içtikten sonra o köpükleride içmek için biraz uğraşıyorsunuz.ürünün performansı hakkında daha sonra yorum yapacağım.uyku sorunu olanlar için de bilgi vereyim.gece 01:15 gibi yattım ve hiçbir sorun yaşamadım uyku konusunda.çok eskiden bsn noxplode kullanırken saat 17:00-18:00 gibi ürünü alsam bile gece 03:00 e kadar uyutmadığı oluyordu.uykusuzluk problemi yapmasından korkanlara tavsiye edebileceğim bir ürün.
Ben de Mehmet gibi düşünüyorum kesinllikle pump etkisi yok ama deli gibi terletiyor. Gnc ürünü gibi bişey hafif kalıyor vucutcular için yapılmış bişey değil.Bugun ilk kez kullandim sirt + biceps yaptim pump etkisi pek goremedim ama terletiyo biraz.Kilo artisini 2.-3. Haftada burdan yazarim
hangi versiyonu kullandınız ?Aldım kutu bitmek üzere ,
Görüşlerim : Tad olarak fena değil , beyaz şuruba benziyor. Antremanı bitirmek istemiyorum , 2.bi antreman çıkartacak gibi bir enejeri veriyor insana , Beğenmediğim tek yönü çok midemi bulandırıyordu , bir süre yarım ölçek kullandım , bulantıyı kesti etkiside fena değildi.Gerçekten profesyonel bir ilaç , fiyatının hakkını veriyor , Eski üretim jack 3d ile aynı etkiyi gördüm diyebilirim.
hangi versiyonu kullandınız ?
Valla en pahalısı bu ise en iyisi budur diyip sipariş edecektim . iyi oldu yazdığın bsn xplode deniyecem bakalım .verdiğiniz parayı kesinlikle karşılamayan bir ürün.içindeki aminoasitlere aldanıp almayın benim gibi.aynı aminoasitleri ayrı alsanız daha ucuza geliyor
bsn de kullandım hiç bi farkı yoktu samimi söylüyorum.servis başı fiyatları arasında uçurum var resmen.şimdi c4 denicem kreatin için ara verdimValla en pahalısı bu ise en iyisi budur diyip sipariş edecektim . iyi oldu yazdığın bsn xplode deniyecem bakalım .