VPX NO Shotgun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 31 49,2%
  • Orta Karar

Votes: 24 38,1%
  • Başarısız

Votes: 8 12,7%

• Total voters
    63
2.Kez kullandım antremandan 20 dakika önce iciyorumda arkadaslar öyle damarlar felan genişlemiyor yani damarlar aynı sadece antreman daha rahat cıkıyor gibi ama psikolojk de olabilir.yemek yedekten 2 saat sonra içiyorm yanlıs mı yapıyorum ?

Bu ürünün de tek kullanımlık paketini denemiştim ve içtikten 5-10 dakika sonra ellerimde yoğun bir karıncalanma olmuştu bunun dışında MP Assault ile benzer etkiyi gösterdiğini söyleyebilirim.

sa

nasipse bende almayı düşünüyorum bu ürünü protein tozu amino creatin üçlüsünü kullanıyorum şuan bitince 1 ay dinlendireceğim vücudu sonrasında gainer+VPX NO SHOTGUN kullanmayı düşünüyorum sizce amino asit eklemelimiyim bu ürüne? bilen abilerim yardımcı olabilirmisiniz?

Bu ürünü 2 haftadır kullanıyorum.Daha once allstars intensity, bsn nox kullandım, onlardanda memnundum ama bu ürün daha kuvvetli, içerik ve verdigi his olarak.Ben memnun kaldım şahsen, bünyeden bünyeye degişir tabii.Yaş 43, altyapısı olan ara ara bırakıp devam eden bir sporcuyum.Bunu da gözönüne almak gerekir bilgileri okurken.Saygılar.

D
ürünü bugün supplement dükkanlarına geliş fiyatı olan 130 tl ye almış bulunmaktayım,zamanla tecrübelerimi buradan paylaşırım.
ürünü dün akşam 19:45 gibi 1 ölçek olarak tükettim.tozun kokusu şurup kokuyordu,tadıda bildiğiniz küçükken içirilmeye çalışılan şuruplardan.karışma konusunda iyi karışıyor fakat kreatin olduğundan dolayı çözeltinin içinde uçuşan küçük parçaları görebiliyorsunuz.şeffaf çok hafif sarımsı bir renge sahip su ile karıştırınca.ilk çalkaladığımda shakerın %20 si çözelti %80 i köpüktü.10 dakika bekleyince %70 çözelti %30 köpük kaldı.ürünü içtikten sonra o köpükleride içmek için biraz uğraşıyorsunuz.ürünün performansı hakkında daha sonra yorum yapacağım.uyku sorunu olanlar için de bilgi vereyim.gece 01:15 gibi yattım ve hiçbir sorun yaşamadım uyku konusunda.çok eskiden bsn noxplode kullanırken saat 17:00-18:00 gibi ürünü alsam bile gece 03:00 e kadar uyutmadığı oluyordu.uykusuzluk problemi yapmasından korkanlara tavsiye edebileceğim bir ürün.
urunun 1 kutusu bitmis olmali yazdigin tarihe gore :) yorum yapabilirmisin acaba.2 kutu Cellucor m5 bitirdim sonuclar bekledigimin cok cok ustundeydi fakat dolarin artmasi yuzunden baska bir urun almayi dusunuyorum yorumuna gore bu urunde olabilir :)

Bugun ilk kez kullandim sirt + biceps yaptim pump etkisi pek goremedim ama terletiyo biraz.Kilo artisini 2.-3. Haftada burdan yazarim

Aldım kutu bitmek üzere ,

Görüşlerim : Tad olarak fena değil , beyaz şuruba benziyor. Antremanı bitirmek istemiyorum , 2.bi antreman çıkartacak gibi bir enejeri veriyor insana , Beğenmediğim tek yönü çok midemi bulandırıyordu , bir süre yarım ölçek kullandım , bulantıyı kesti etkiside fena değildi.Gerçekten profesyonel bir ilaç , fiyatının hakkını veriyor , Eski üretim jack 3d ile aynı etkiyi gördüm diyebilirim.

Gayette kullanılmaya değer bir ürün.. İçerik olarak gerçekten çok iyi ama tadını bende beğenmedim. Synthesize da kullandım. İçerik olarak TR'de ki hiç bir kompleks ürün yanına bile yaklaşamaz VPX'in bu 2 ürününe. iyi kötü diye tartışmaya gerek bile yok istediğiniz ürünü Shotgun veya Synthesize'ın yanına koyun ve içerikleri karşılaştırın. içerikleri bilmeyen 10 yaşındaki çocuk bile aradaki farkı anlar. Verim alamadım diyene saygım sonsuzdur ama gereksiz veya kullanmaya deger bir ürün degil demek çok gereksiz ve saçma.

Aldım kutu bitmek üzere ,

Görüşlerim : Tad olarak fena değil , beyaz şuruba benziyor. Antremanı bitirmek istemiyorum , 2.bi antreman çıkartacak gibi bir enejeri veriyor insana , Beğenmediğim tek yönü çok midemi bulandırıyordu , bir süre yarım ölçek kullandım , bulantıyı kesti etkiside fena değildi.Gerçekten profesyonel bir ilaç , fiyatının hakkını veriyor , Eski üretim jack 3d ile aynı etkiyi gördüm diyebilirim.
hangi versiyonu kullandınız ?

Ürünü bugün ilk defa kullandım. Daha önce assoult ve no-xplode kullanmıştım pump olarak hepsinden iyi çok iyi hacim veriyor ve damarlanma görülüyor güç olarak pek yorum yapamayacağım bu sıralar çok formda değilim no-xplode kullanırken db bench press 25kg 8tekrar 4 set giriyordum bugün 20 kg 8 tekrar 2 set 22.5 kg 6 tekrar 2set girebildim haftaya güç konusunda daha net yorum yaparım.
Önemli bir not: Exotic fruit aromasını aldım tadı bence çok kötü 300ml ateş şurubu içmiş gibi hissettim kendimi şişeyi bir kerede içmek imkansızdı üstelik tad konusunda pek hassas değilimdir yani fakat yine de baya kötüydü, hassas olanlar varsa içebileceklerini sanmıyorum.

ürün hakkında şu anda daha çok şey yazabilirim, güç artışı konusunda bence başarısız, creatin kullanarak daha fazla güç artışı sağlayabilirsiniz. Vücutta su toplaması yapmıyor, antrenman sonunda yorulmak bilmiyorsunuz ciddi anlamda 3 tane antrenman ard arda atabilirsiniz abartmıyorum, en ufak bir yorgunluk belirtisi olmuyor. Fiyat/performans oranlandığında değmez diye düşünüyorum

Back
Yukarı