arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım.Bende VPX Zero Carb Sro Protein ile Weider Premium Whey Prtotein tozu arasında kalanlardanım.Aslında protein tozu olarak 2si de cok iddialı. Ancak ben daha kolay kıyaslama yapmak adına size bir şey soracağım.
VPX ZERO CARB SRO PROTEIN özelikleri aşağıdaki gibi:
23,5 gramda 20 gram Protein
- 0 Şeker
- 0 Yağ
- 0 Aspartam ve Acesulfam K
- 0 Mısır Şurubu Parçaları ve Hidrojenize Yağlar
- 0 Yağlandıran yüksek glisemeik indeksli maltodekstrinler kaseinat, Ion Exchange ve eski proteinler
- 0 Estrogen
- 0 Laktoz.
Buraya kada çok güzel. Ancak bir çok protein tozunun içinde bulunan ve aslında sadece protein tozu deil diğer supplementleri de aynı anda aldığımız protein tozu verilerinde weiderda bi hayli fazla bulunan şu veriler VPX ZERO'da nedir bilen var mı acaba?Elimden geldiğince sitelerde araştırdım ancak ağağıdaki veriler hakkında bir rakam bulamadım. Aşağıdaki tablo weider Premium whey 'e aittir. VPX Zero'nun bu veriler hakkındaki değerleri nedir acaba?
Isoleucine* 6,0 gr Histidine* 1,6 gr Leucine* 10,0 gr Tyrosine 2,6 gr Lysine* 8,9 gr Alanine 4,6 gr Methionine* 2,0 gr Aspartik Asit 10,5 gr Phenylalanine* 2,9 gr Glutamine 6,7 gr Threonine* 6,3 gr Glutamik Asit 15,5 gr Tryptophan* 1,3 gr Glycine 1,5 gr Valine*5,7 gr Proline 5,3 gr Arginine 2,2 gr Serine 4,4 gr Cysteine 2,0 gr