VPX Syngex Synergistic Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmt9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 17 58,6%
  • Orta karar

Votes: 8 27,6%
  • Başarısız

Votes: 4 13,8%

• Total voters
    29
şu sözü edilen ishal durumu değil de tuvalete çıkma olayı var bende de. içtikten daha on-on beş dakika sonra tuvalete çıkıyorum hemen, ishal şeklinde değil ama biraz sulu, sanki hafiften midem bozulmuş gibi.

fiyatı da makul geldiği için vpx'i denemek istemiştim, ancak bir daha almayacağım sanırım :)

ürünün çikolatalısını kullandım tadı muazza performans olarak da faydalarını gördüm memnun kaldım ama aldığım yere pek güvenemediğim için tekrar almak istemiyorum türkiyede distrübitörü falan olsa direk yapışır tekrar alırım.kullanmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesin alsın

Üretildiği teknolojiye bakıldığı zaman piyasada çok satılması ve konuşulması gereken bir protein oldugunu düşünüyorum fakat nedense pek tercih edilmiyor bende 1 kutu aldım kutu bitince buraya yorum yapacagım. Çikolatalısının tadı güzel. Ayrıca bu sro (spirofuse reverse osmosis) olayını çözemedim sro olması ne demek acaba bilen birisi bizi aydınlatabilir mi?

2 kutu bitirdim bu üründen orta karar bir protein tozu olduğunu düşünüyorum kanımca piyasada satılan çok daha iyi ürünler var belki başkasında daha faydalı olur.

ben dün aldım bakalım bu ürünü spordan önce bunu sordan sonra karbonhidrat gece yatmadan karbonhidrat olarak kullancam bakalım sonuları yakında paylaşırım

öncelikle merhabalar herkese, vpx syngex almayı düşünüyorum. bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ? bir fikir belirtirseniz memnun olurum. 6 aydır bu sporu yapıyorum 56 kilo başladım şuan kilom 70.

VPX SYNGEX SYNERGETİC Aldım bugun vanilla aromalısını tadı fena değil .Ürün protein miktarı olarak 20 gr göstersede benim için önemli olan protein kalitesi o yüzden bu ürünü seçtim.Kutu bitince tekrar geri dönüş yapacağım.

ben de bu ürünün protein miktarını % kaç izole whey oluşturuyor bunu bulamıyorum. bunu bulup ona göre karar vereceğim.

Bu ürün hakkın da kullananlar yorum yazabilir mi? ürün site de özellikleri iyi duruyor performans ve tat bakımın dan iyi puan almış, diğerlerine göre pahalı olabilir ama servis miktarı fazla o yönden alınabilir gibi duruyor.

beyler ben 1 ay spora gitmiştim bıraktım tekrar başlıcam ve bu protein tozunu aldım yeni başlayan protein tozu kullanırsa sıkıntılı olurmu

Vanilyalisini denemyi dusunyrm ama cidden fiyat uzak tutuyor insani.dymatize daha cazip buna gore.biraz dusse deneyecem dustugude yok

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Bu ürünü almayı düşünüyorum iyi güzel SRO teknolojisiyle üretilmiş filtreleme yöntemi çok maliyetli bir yöntemmiş ilk bunlarda varmış...
İyi güzel de bu ürünün fiyatı muadillerinin fiyatlarından 20-30 tl yüksek. Bilemiyorum aminoasit profili de gösterilmemiş.
Bu şekilde üretip BCAA'dan çalmasınlar ?

Back
Yukarı