VUCUT OLCULERIME GORE YORUMLARINIZ

Iyi gunler. Vucut gelistirmeye 6 aylik bi ara vermistim simdi tekrar basliyorum yas 22 boy 1.73 kilo 79 gogus 107 kol 36 bel 92 yag oranimi tam bilmiyorum ancak omuzlarda pek yag bulunmuyor goguslerde de biraz var ama gobegim baya yumusacik ayva bi gobegim var parmaklarimi bastirdigimda icerdeki baklavalari cok net sayabiliyorum ama yaglari astiktan sonra tabi sizden istedigim suan haziran ayindayiz sizcr lcarnitine ile kilo vermeye mi calisayim yoksa karbonhidrat beslenip protein tozuyla hacim yapmaya mi calisayim? Hacim.yap diyenlere bir sorum daha var bu yaglarin uzerine hacim yapinca kotu bi goruntum olmicak mi? Tesekkurler

lWLZop.jpg

ZEW3rz.jpg

Q7JLEA.jpg

Son düzenleme:
Iyi gunler. Vucut gelistirmeye 6 aylik bi ara vermistim simdi tekrar basliyorum yas 22 boy 1.73 kilo 79 gogus 107 kol 36 bel 92 yag oranimi tam bilmiyorum ancak omuzlarda pek yag bulunmuyor goguslerde de biraz var ama gobegim baya yumusacik ayva bi gobegim var parmaklarimi bastirdigimda icerdeki baklavalari cok net sayabiliyorum ama yaglari astiktan sonra tabi sizden istedigim suan haziran ayindayiz sizcr lcarnitine ile kilo vermeye mi calisayim yoksa karbonhidrat beslenip protein tozuyla hacim yapmaya mi calisayim? Hacim.yap diyenlere bir sorum daha var bu yaglarin uzerine hacim yapinca kotu bi goruntum olmicak mi? Tesekkurler

lWLZop.jpg

ZEW3rz.jpg

Q7JLEA.jpg
Öncelikle selam.Bu yaz aylarında definasyon yap saglam bir diyetle gunde kilonun 1.5 katı kadar protein al bunlar haslanmis veya izgara yagsız tavuk/hindi/balık/et olsun gunde 100 gram karbonitrati gecme karbonitrati haslanmıs pilav,bulgur ve mercimekten karsıla bol bol saglikli yaglar tuket donmus yaglardab uzak dur.Bu yaz aylarinda beslenmeye ve saglam agirlik antrenani daha dusuk kilo fazla tekrar ve ac karnina 40 dk yurus antremandan sonra 30 dk yurus/kosu/eliptic/bisiklet ile butun yaglari yaz sonuna kadar temizlersin.Eyluldede temiz bulka basladinmi butun kisda buyursun sonra mart basi gene bir diyetle yag oranin cok arttiysa assaga cekersin isde gelen yaza hazirsin.Başalılar

yağ oranın 25 30 civarı yani çok yüksek kişinin yağlı iken değil define iken ölçü alması daha makbul bence eylüle kadar diyet yap şöyle bi 6 9 kg fln ver ondan sonra bir foto at ölçüleride yaz daha sağlıklı yorumlayalım

bence de kendine 2 3 ay süre tanı yağ oranını düşür bir nebze istediğin tip vücuda muhtemelen önümüzdeki yaz gibi ulaşabilirsin

Cok tesekkur ederim lcarnitine ile yag yakmaya calisiyorum karbonhidrati kestim protein destekli besleniyorum tozu suanlik kullanmiyorum hacim.yaparken kullanicam

Back
Yukarı