Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklaşık olarak 5-6 aydır vücut gelistirme sporuyla uğraşıyorum . Bu konuda internette arastima yaparken vücut tipleri diye bir konuyla karşılaştım . Attığım fotoğraflardan yararlanarak vücut tipi hakkında bilgi verebilir misiniz (ben ektomorf diye tahmin ediyorum). Bir de supplement konusu... %50 protein %50 karonhhidrat içeren güzel bir gainer buldum yaklaşık 1-2 aydır da kullanıyorum . Sizce gainer a devam mı yoksa whey protein almalı mıyım? Som olarak genel tavsiye verirseniz sevinirim . Boyum yaklaşık 1.75 kilom 67. 99 dogumluy
5-6 ay iyi kol gogus karin kasmissin ama trapezler eksik sirt pozu goremiyorum onuda cekersen daha saglikli yorum yapariz vucut tipin ektomorf gibi gozukuyor ama bunlari takinti haline getirme kullandigin gainer neydi hocam hacim iyi trapezler ve iri omuz baslariyla iyi durur vucudun
Üst göğüs biraz daha fazla çalış. Omuz antrenmanı sonrası 2 trapez hareketi ekle. Gainerı boşver ucuza bir protein tozu al benim önerim genrisedır her zaman. süt yulaf nesquik whey bal ceviz çek gainer olarak iç. Bal kullan gainer şekeri olarak nesquikle çok tatlı olursa saf kakao kullan yine bal olsun. Tadı enfes bir şey ben endo ve çok yiyen biri olduğum için whey süt yulaf yapıyorum sadece. Omega 3 kreatin BCAA multivitamin ve wheyin olsun. Multivitamin olmasa da bemiks c işini görür. Gainer tamamen para tuzağı hiçbir işe yaramaz bir de altın kaplama gibi satıyorlar. Senin hazırladığın gainerın içine koyduğun yulaf pekmez ve bal kadar kaliteli yan ürün eminim kullanmazlar. Kebapçılarda kebap ye bulgurla. Çok da güzel yapmışsın kısa sürede tebrik ederim.
Evet Ektomorf gibi duruyor vücut kasların gayet güzel şekillenmiş %50 protein %50 karbonhhidrat içeren gaineri kullanmanı tavsiye ederim çünkü her ikisine de proteine ve karbonhidrata da vücudun ihtiyacı var bunları sakın kaybetme ve egzersizlerine ara verme başarılar