• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Vucut tipim nedir ve jinekomasti var mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qlaw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qlaw

Üye
Boy 186 kilo 85 15 gundur spor yapiyorum ve cok merak ettim tipim nedir ve jinekomastimi ne var mi ?

Eklentiler

• IMAG1917_1.jpg
    IMAG1917_1.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 914
  • IMAG1916_1.jpg
    IMAG1916_1.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 969
  • IMAG1915_1.jpg
    IMAG1915_1.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 865
Düzelmeyecek bir şey değil abartı bir şey yok. Arkadaşın dediği gibi kas kütleni artırmaya bak beslenmeni yoluna koy. Belirli kas kütlesi kazanırsan anlarsın olup olmadığını.

yağ oranın epey yüksek , jinekomasti olup olmadığını bu şekilde tahmin etmek zor önce yağ yak daha sonra olup olmadığı anlaşılır. vücut tipin de skinny fat. kas kütlen az , yağ oranın yüksek.
Salondan epey bi protein agirlikli beslenme ve yesil cay falan filan yazdilar onlari uygulamaya calisiyorum ayni zamandada agirlik calisiyorum dogru mudur

Jinekomastin yok gözüküyor. Vücut tipin ekto-endo ama endomorfa daha yakın...

Düzelmeyecek bir şey değil abartı bir şey yok. Arkadaşın dediği gibi kas kütleni artırmaya bak beslenmeni yoluna koy. Belirli kas kütlesi kazanırsan anlarsın olup olmadığını.
Anladim oyle yapiyorum zaten mumkunce cok protein alip haftada 3 gun agirlik antremani yapiyorum

aynı vücut bende de var. Bel çevresi geniş üste doğru daralıyor ve kalça geniş. Tam olarak bel ve kalçanın ince olup göğüs çevresinin geniş olması için sıfırdan hangi yolu izlemeleyim ve ne kadar sürede düzelir ortalama bir beslenmeyle

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı