Wallpapers

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzel duvar kağıtları hemen kopyaladım. :) sağol
Bu arada arkadaslar Gunter Schlierkamp va Derek Fansworth ün beraber çektiği pozda Gunter Schlierkamp ın kolundan kan mı gelmiş dikkat ederseniz pek çatlamaya benzemiyor. Sanırım baştan 3. resim olacak

Diger bolgelerindede var onlara bakinca bence catlak degil kan hic degil :) Yarisma boyasi olabilirmi tam kurumamismi terlemiste akmismi artik.

Buyrun arkadaşlar yeni fırından çıktı, kendi ellerimle yaptım :) Fazla güzel olmadı ama belki beğenen olur.

eğer mümkünse arka fonun siyah olduğu, ekranın sol tarafının boş olduğu (masaüstü simgelerinin karışmaması için), sol tarafta da vücutçunun müstehcen olmayacak şekilde pozunun bulunduğu wallpaperlar yapılabilir mi ? çok şey istediysem affola. teşekkürler.

z-bar dedi:
eğer mümkünse arka fonun siyah olduğu, ekranın sol tarafının boş olduğu (masaüstü simgelerinin karışmaması için), sol tarafta da vücutçunun müstehcen olmayacak şekilde pozunun bulunduğu wallpaperlar yapılabilir mi ? çok şey istediysem affola. teşekkürler.

Hangi vücutçuyu istiyorsun? söyle ona göre yapalım ;)

emrah arkadaşımın yaptığı wallpaper çok güzel olmuş valla. emeğine sağlık emrah.

sar4stic modumuza da çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakası için. aslında bi vucutçu isteğim yok sadece estetik görüntü olsun yeter.hepsi olabilir. çok kişisel davranmak istemiyorum ama beyaz renk göz yoruyo ekranda. onun için böyle bi istekte bulundum. saygılar.

flex wheeler

bende flex wheeler wallpaperi istiyorum internette çok aramama rağmen bulamadım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
saygılar..

^^Burası wallpaper başlığı :roll:

Back
Yukarı