Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kardeş yarışmanda başarılar çok iyi ve estetik bi vücudun var ancak bana kalırsa biraz daha göğüse ağırlık ver göğüs nispeten geride gibi başarılar .Eki Görüntüle 32372 Eki Görüntüle 32373 Eki Görüntüle 32374 Eki Görüntüle 32375 atletic fizik buyuklerde yarışcam 176 boy 71 kg son 9 günEki Görüntüle 32376
tesekkürler öncelikle kalcam aşırı kücük gerıye attıgımdan yanıltmış olabilir 93 cm cevresi normalde baya küçük resim aldatır bazenatletik fizikde bacaklar fazla önemli degil yani boşuna bacak eksik falan yazmanıza gerek yok sanırsam uzun şort gıyıorlar zaten üst oalrak güzel gayet bronzluk lazım bırazda kalcan buyuk gıbı geldi bana onun haricinde güzel daha 9 gün varmıs daha su atcan vucudundan bı gram yag kalmaz o zaman devam spora
atletik fizikde bacaklar fazla önemli degil yani boşuna bacak eksik falan yazmanıza gerek yok sanırsam uzun şort gıyıorlar zaten üst oalrak güzel gayet bronzluk lazım bırazda kalcan buyuk gıbı geldi bana onun haricinde güzel daha 9 gün varmıs daha su atcan vucudundan bı gram yag kalmaz o zaman devam spora
omuz geride mi kalmış adamın omuzlar alp dağları gibi.....eleştirmek yermek için yorum yapıyorsunOmuzlar çok geride kalmış biraz daha omuz basıp kafan kadar omuz başı yap![]()
çok çok başarılı bi vücut allah sağlık sıhhalte devam etmeni nasip etsin ,....omuzlar için nasıl bi program uyguluyorsun ve mide-yan bel içinomuzda kimseyi dikkate almıyorum cidden her kısmı aşırı dolgun sebebi egoma yenik düşmedim
Kardesim neye gore omuzun eksik diyosun adama genislik desen var omuz başlari desen yeterince gelismis..gögüs eksik kardeşim omuzda eksik senin iyiligin için diyorum[DOUBLEPOST=1418994304][/DOUBLEPOST]ayrica abartı vucud gerçekten kötü duruyor ilaçla şişme berbat en güzeli doğal yapın arkadaşlar yeni başlayanlar bu fotolara bakıp teselli etsin kendini![]()