• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

wanquisher yarışma hazırlığı

eksik bölge

• Total voters
    76
birdaha bu boş insanlarla dolu kimseye inanmayan kibirinden ölen insanlarla dolu bu siteye asla paylaşımda bulunmayacagım anca camur atarsınız inanmazsan da senin görüşün umrumdamısın ? tabiki değil

@wanquisher gayet basarili güzel bir vücut yapmissin,böyle bir vücuda ulasamayacagim icinde elestirmek kesinlikle haddim degil fakat acilen solaryum eksigin var,solaryuma girip biraz yanman sart,görünüm olarak cok farkedicektir.Ne kadar yarisma esnasinda boya kullanilsada sen simdiden biraz solaryum yap:)Yarisamada basarilar,umarim hedeflerine ulasirsin.

dereceye girebilecek bir vücuda sahipsin başarılarının devamını diliyorum..
sanırım ilk attığın fotoğraflarla sonrakiler farklı yani aradan zaman geçmiş
göğüsleri toplamışsın bel omuz indeksin oldukça iyi
bacak bölümünü görmedim ama bu vücuda iri bacaklar ve top gibi calfler lazım :)

birdaha bu boş insanlarla dolu kimseye inanmayan kibirinden ölen insanlarla dolu bu siteye asla paylaşımda bulunmayacagım anca camur atarsınız inanmazsan da senin görüşün umrumdamısın ? tabiki değil
bu sitedeki insanların çoğu kıskanç oyüzden onların kötü yorumlarına üzelme sevin kardeşim...

6b5009fc6673.gif
6b5009fc6673.gif
6b5009fc6673.gif
6b5009fc6673.gif

Back
Yukarı