Wawa İri parçalı Ton Balığı A101

Wawa İri parçalı Ton Balığı A101

Geçen gün a101 de gördüm aldım Fiyatı 5.25 tl
iki kere yedim Civa tadı hiç gelmedi derya ton alıyordum kesinlikle
wawa çok daha iyi geldi tavsiye Ederim.

Çok pahalı bence 700 gr yağsız kemiksiz tavuk göğsü alınabilir.

Hep Derya tüketiyordum bunu da geçenlerde görmüştüm ama adı yüzünden cesaret edemedim. Tat olarak Derya'daki ağırlık yoksa harika.

Ustunde yazanin yarisi kadar protein var...deryada oyle ..laboratuvar da analizini yaptim verdiğim paralara acidim...su urunlero muh. Ogrencisiyim

Ustunde yazanin yarisi kadar protein var...deryada oyle ..laboratuvar da analizini yaptim verdiğim paralara acidim...su urunlero muh. Ogrencisiyim

Şikayet edelim o zaman ?

İyide yağını süzüyoruz protein kaybetmesi ne alaka anlamadım ?

Ekinox demiş ya tarttım yarısı kadar çıktı diye.. süzülmemiş haliyle tartmıştır yani 100 gr şekilde görünüyordu süzülmüş hali saf ette bu miktar düşüyor..

Suzulmus suzulmemis olarak degil arkadaslar somucts suzulmus olani 100gr tamam ama orada gordugunuz 100 etin 25 i protein degil yani onu demek istedim...analizide ders uygulamasi olarak yaptigimiz icin cikti felan almadim tabiki...sadece dardanel ve dia nin ton baligi etiket ile ortustu...atiyorum elinizde bi salata var dimi...kuru suzulmuz salata ama % 90 dan fazlasi su...wawa veya derya tonda oyle yuz gram suzulmus etin yarisi su...baliklara anadrol icirmisler gibi dusunun :) bu isin esprisi tabi...ama brn sahsen artik tukrtmiyorum bu urunleri...

Derya Ton Balığı bulamadığım için Wawa aldım biraz önce. Besin değerlerini kontrol ederken Üretici firma olarak Dardanel Onentaş Gıda. San. A.Ş olarak gördüm. Dardanel Ton Balığını üreten şirket. Tadı hoşuma gitti. Geçen Pınar almıştım hoşuma gitmemişti ama bu çok hafif geldi.

Back
Yukarı