Weider All Free Form BCAA 1500 mg/tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.183

saydam

Özel Üye
Yetkili Satıcı: Weider All Free Form BCAA
Hazırlanılışı:
1 bardak su ite yutunuz veya çiğneyerek alınız.

Kullanım Şekli:
Şampiyonlar: Tüm antreman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 saat önce, antremandan hemen sonra ve definisyon (diyet) döneminde olmak üzere,

< 80 kg: 5 tablet
> 80 kg: 7 tablet
> 100 kg: 9 tablet alınız.
Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 saat önce ve definisyon (diyet) döneminde olmak üzere,

< 80 kg: 5 tablet
> 80 kg: 6 tablet
> 100 kg: 7 tablet alınız.
Beslenme Tablosu ve Kalem Değeri:

Beslenme Tablosu ve Kalem Değeri:

100 gr ürün içinde
1 tablet içinde
5 tablet içinde

Enerji değeri
1468 kJ/346 kcal
22 kJ/5,2 kcal
110 kJ/26 kcal

Protein
75 gr
1129 mg
5,6 gr

Karbonhidrat
10 gr
151 mg
754 mg

Polyvalent alkol' ünden
gelen karbonhidrat
3,2 gr
48 mg
239 mg

Yağ
1,1 gr
16 mg
80 mg

Amino Asit Profili:

Isoleucin
30 gr
450 mg
2,2 gr

Leucin
19 gr
290 mg
1,5 gr

Valin
17 gr
260 mg
1,3 gr

Birim Ağırlık - Hacim: 195 gr (130 tablet)

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı izni ile ithal edilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 faklı kullanım bilgisini açar mısınz

yani ben 81 kiloyum ve günde idman öncesi 5 idman sonrası 5 mi atıcam.bunun yanında mega forte kullanıyoum,ikisini birden en güzel nasıl kullanabilirim?mega forte den ne kadar kullanıcam aydınlatır mısınız?

68kiloyum 4aydır bu sporu yapıyorum elimde bcaa all free form var 130 tabletlik...weider kitabında yeniler icin antrenman öncesi 5 tane diyor ama burda diyet döneminde falan yazıyor definasyon dönemindede kullanılacak ne demek anlayamadım...tam olarak nasıl kullanırsam en iyi sonucu alırım lütfen yardımcı olun

bırde ciğneyerek alınız demıs.. kapsul boyutu buyuk degıl sanırım... suyla yutulabılırde.. neden cıgneyerek alıyoruz?

bu ürünü daha once kullandim açikçası pek bir verim alamadim ben antremandan önce 3 bca 2 de weider amino hap atiyordum 2 şer tane de sonrasında.bağırsakları yormak dişinda başka birşey yapmadi.

bıldıgım kadarıyla bcaalar yıpranan kasların onarımı ıcın banada su durumda bcaa tavsıye edıldı weiderın bu urunu ıyı oldugunu duydum sanırım pek kullanan yok veya verım alan bu urunden..

pekı acaba weider aminomu yoksa bcaa mı etkılerı farklı ama yanı hangısı daha ıyı olur tam ona karar veremedım gelısme acısından.

ha weider proteinle bırlıkte sızce hangısı o manada :)

Bu urunun yanında extradan amino kullanmaya gerek var mı ?
konuyla pek ılgılı degıl fakat bcaa onerırsenız alacagım bcaa bu urun olacak o yuzden buraya yazdım alttakılerı ..
O.N hydrowhey
Bsn Cellmass
Weider mega forte
MHP glutamine sr

siparişlerinı verdım .. mega forte nın yanında bcaa kullan diyende var kullanma etkısı azalır dıyen de var mega forte nın acıklamasında bı tezatlık oldugunu mega forte ıle ılgılı olan konu baslıgında belırtmıstım .. bu urunlerın yanına tavsıye edebılecegınız baska bı supplement var mı ? yardımcı olursanız sevınırım

Bu urunun yanında extradan amino kullanmaya gerek var mı ?
konuyla pek ılgılı degıl fakat bcaa onerırsenız alacagım bcaa bu urun olacak o yuzden buraya yazdım alttakılerı ..
O.N hydrowhey
Bsn Cellmass
Weider mega forte
MHP glutamine sr

siparişlerinı verdım .. mega forte nın yanında bcaa kullan diyende var kullanma etkısı azalır dıyen de var mega forte nın acıklamasında bı tezatlık oldugunu mega forte ıle ılgılı olan konu baslıgında belırtmıstım .. bu urunlerın yanına tavsıye edebılecegınız baska bı supplement var mı ? yardımcı olursanız sevınırım

Galiba forumdaki en fiyakalı protein sende afiyet olsun:) bü ürünlerin yanına daha fazla supplement gereksiz ama yaz sezonu damarları biraz belirginleştirmek için nitrix kullanabilirsin thums: iyi çalışmalar

cok guzel bir urundur. bcaa 2000 i de cok iyidir. weider amino asit olayında 1 numara bence. bu urunede tam puan benden. bcaa proteinden sonra en onemli 2. supplemettir arkadaşlar. es geçmeyin bcaa ları.

Herkese Selamlar,
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 seneye yakın protein tozu dahil tüm supplementları keserek bb'ye devam ettim. En son BSN-Xplode kullanmış onda da yarısını bitirene kadar akla karayı seçmiştim. Şimdi kendisi buzdolabının bir köşesinde öyle duruyor.
B
u dönemde beslenmeme dikkat ederek çoğu ihtiyacımı doğal yollardan edinmeye çalıştım. Aslında psikolojik olarak hafiflikte hissetmedim değil. Ama bir gerçek ki nasıl para için "ne onla ne de onsuz" diyebiliyorsak aynı şey sanırım bu supplementlar içinde geçerli :)

O yüzden daha sakin ve temiz bir başlangıç için BCAA'nın doğru bir tercih olduğunu düşündüm. Weider All Free Form'dan yaklaşık 1 saat öncede sipariş verdim. Yalnız faydası noktasında çok geri bildirim olmamış. Kullananlar, bir iki kelam bilgi verirse sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler,

bir kuyutu bitirdim ve hemen ikinci kutuya başladım. ben antrenmanlardan sonra 3 tablet şekilde kullanıyorum. tavsiye edilense antrenmanlardan önce ve sonra toplam 10 adet

(5- 5). ama whey protein de içdiğim için, bu şekilde kullanıyorum.

kısaca bcaa...

bcaa’lar ; l- leucine, l-ısoleucine ve l-valine dediğimiz serbest formda, çift zincirli yapıda olan ve kas sisteminde %42 oranında bulunan temel amino asitlerdir. bcaa’lar diğer amino asitlere oranla kas sisteminde çok daha fazla bulunduğu için ve tamamen kas sisteminin yenilenmesinde görevli amino asitler oldukları için, kas sistemi bcaa’lara daha fazla ihtiyaç duyar.

weider bcaa;

• büyüme hormonu üretimi %5
• insülin hormonu üretimi %10
• kas dokularındaki yoğunluk %42
• enerji üretme kapasitesi %99
• metabolizma tarafından emilim oranı %100
• anabolik etki (çok kaliteli ve yüksek seviyeli enerji üretimi) %100
• katabolik metabolizm (kas dokularının yıkımının önlenmesi) %100

özelliklerine sahiptir.

katabolik etkiden kurtulup, gün boyu anabolik kalmanız dileğiyle...

Bu ürünü yeni aldım 80in alındayım antreman öncesi 5 sonrası 5 alın demiş ancak bunun yanında protein tozu da kullanıyorum

Antreman öncesi 3 ya da 4 sonrası 3 yada 3 kullansam nasıl olur ? ekonomik kullanım ve yararı açısından_?

Bu ürünü yeni aldım 80in alındayım antreman öncesi 5 sonrası 5 alın demiş ancak bunun yanında protein tozu da kullanıyorum

Antreman öncesi 3 ya da 4 sonrası 3 yada 3 kullansam nasıl olur ? ekonomik kullanım ve yararı açısından_?

Sikinti yok o sekilde de alabilirsin, gunluk BCAA alimin 10 gram civari olmasi yeterli olur.

Çok da öyle etkili değil açıkçası,kullanan biri olarak onun yerine weider 2200- 3050 gibi daha etkili olan ürünleri tavsiye ederim. İlla kullanılacaksa da çok beklenti olmasın :)

Merhaba iki aydır bb yapıyorum, weider premium kullanmaya başladım bir aydır, acaba megaforte liquid mi yoksa bu ürünümü almalıyım karar veremedim.
kas artırma açısından hangisi daha verimli olur ikisi arasında farkları belirtirmisiniz.

bu ürünü aldım 57 kg bayan olarak 5 gun antrenman yapıyorum her antrenmanda 2 once 3 sonra mı alayım yoksa dırekt antrenmandan 1 saat once dırekt 5 tablet mı. 5i agır gelır bir kerede diye korkuyorum

Back
Yukarı