Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
Merhaba Arkadaşlar internetten bir siteden ismi sanırım supplementler nokta com idi. bu üründen aldım. üstünde 60kg ve üstü olanlar günde 4 adet alsın diyor spor yaptıgım bi gün spordan önce 2 sonra 2 adet aldım. kalbim bi hızlı çarpmaya basladı rahatsız edici seviyede hemde. Şimdi dikkat ediyorunm bi tane spordan önce alıyorum. o gün baska almıyorum. ama Yine de hapı kullandığım gün çarpıntı yapıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Veya bi gün de 8 tane hap yutan var mı ? bi sorun olmuyor mu ? bana çok garip geliyor 1 tane atınca bile çarpıntı yapıyor. Cevap bekliyorum. Saygılar

Nutrend Compress Whey Amino 10.000
bu ürün ısırılarak kullanılır mı ? ürün ile alakalı başlık bulamadım ve aynı sorum Weider içinde geçerli
nutrend_compress_whey_amino_10000_mg_100_tablet_7213.jpeg

Spora başlayalı 2 ay oldu. Bu ürünü off günlerimde öğünlerden gerekli proteini alamadığımda kullanıyorum. Doğru mu yapıyorum acaba ? Başka bir kullanımı mevcut mu? (Bunun dışında sabahları ve antremandan sonra whey protein alıyorum. Haftada 3 kez antremandayım)

Arkadaşlar ürün güzel ama haplar bazen rahatsız edici oluyor 5 önce 5 sonra kullandığınız için ayrıca tokluk hissi veriyor o yüzden definasyon dönemindeki arkaşdaşlar için iyi bir amino olabilir

Back
Yukarı