Biz BodyBuilding ile uğraşanların, bu spora emek verenlerin buluştuğu ve deneyimlerini paylaştığı bu güzel Site Yöneticilerine öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum.
Amatöründen Profesyoneline kadar herkes nacizane görüşünü sunuyor. Ben de şunu belirtmek istiyorum, kullanılan AminoAsitleri bazı arkadaşlar rasgele kullanmaktalar. Bu tarz kullanımlar uzun vadede sizi pişman edecek sonuçlar verebilirler. Bu spor sabır sporudur. Hiçbir Supplement size 1 ayda Fit bir manken vücudu veya Yapılı bir Spartacus savaşçısı vücudu görünümü vermez. Aldığınız bütün Supplementlerin arkasına bakın, Besin Takviyesi yazar. Önce Yumurta, Tavuk, Et, Balık, Bulgur veya Pirinç Pilavı, Sebzeler ve Kurufasulye-Nohut gibi baklagiller, Bitter Çikolata, Yeşil Çay gibi besinlere yönelmelisiniz. Sonra takviye yapacaksınız kendinize. AminoAsitlerde (MG) belirtilir. Daha 2-3 aydır bu sporu yapan bir arkadaşım yazmış. Demiş ki; Ben Weider'in 3050'sini kullanıyorum, Antrenmandan önce 7, sonra 8 diye. Emeğine ve Parasına yazık diyorum. Weider 3050 - 320 Tablet - 280 TL güncel fiyatı 15 Nisan itibariyle. Ayrıca bir tablet 4000 MG. Yani normalde bu Sporu gerçekten hakkıyla yapan, işi bilen arkadaşların yorumlarında farklı markalara ait 2000 MG'lık tabletleri 4+4 kullandıklarını okudum. Lütfen arkadaşlar yaa lütfen!!! İçeriğine bakın şunların, araştırın... Gittiğiniz Spor Merkezindeki hocalara sorun, buradaki Profesyonellere ölçülerinizi, resimlerinizi gönderin danışın.
Ben Antrenmandan önce 4 ve sonra 4 olarak kullanıyorum. Önce 1 ölçek Protein Tozu sonra da 1 ölçek. Akşamları yatmadan önce 5 gr. Glutamin. Ama yukarda saydığım Besinleri mutlaka tüketiyorum. Sizden ricam kendi bünyenize, böbreklerinize, paranıza ve de emeğinize yazık etmeyin arkadaşlar...