AngryHun'ın konu başlığında verdiği gazla dün sipariş ettim bugun elime geçti ve denedim

animal nitro kullanıyordum lakin weider'i denememek olmazdı, içerik zaten harika,
haplar büyük ama adamlar öyle güzel yapmışlarki kaplamasını kalitesi burdan bile belli, o büyüklük gözünüzü korkutsada boğazınızdan geçtiğini bile anlamıyorsunuz bile, aspirin bile bundan fazla takılır boğazınıza emin olun,
spordan yaklaşık 45 dakika önce 4 adet aldım deneme olarak, antremanda animal nitrodan aldığım gücü sanki pek bulamadım daha çabuk yoruldum gibi geldi (belki işte çok yorulmuş olmamında etkisi vardır) pump etkisini çalışma esnasında anlık olarak hissedemedim lakin şöyle bir durum oldu çalışmadan sonra çalıştığım tüm kaslar sertliğini çok uzun bir süre muhafaza etti..,
bu gerçekten bir çok kişininde istediği bişeydir yanılmıyorsam,
ben biraz ağır kilolarla çalıştığım için antreman başına gün içerisinde 4 ten fazla almam gerektiğini biliyorum muhtemelen ozaman daha iyi etki edecektir, bu seferlik deneme amaçlı oldu gibi biraz.
sonuç olarak yüksek oranda orta vadede şiddetle etki edeceğini fiziksel olarak hissediyorsunuz,
ilk deneme getirisi bunlardı devam ettikçe artıları eksileri yazarım,
AngryHun'a konu içinde teşekkürler güzel seçim...