Weider CFM Whey Overload (908 gr)

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    45
Bu urunu antreman sonrası 1 olcu kullansam, yetersız olur mu ? 7 kılo fazlalıgım soz konusu. Fazla kalori almak istemiyorum.

Değerli üyemiz;
Başlıkta teşekkür mesajı yazarak mesaj kirliliğine yol açmak yerine üye mesajının sağ alt köşesinde bulunan “Teşekkür Butonu”nu kullanmalısınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Urunun 1 porsiyonu sadece 108 kalori... ayrıca kullanımı ıcın antreman sonrası 1 porsiyonun su ile kullanımı tavsiye ediliyor... Kilo verme doneminde dusuk kalorisi ve su ile kullanımı acısından ideal... Tadı kırmızı meyveler diyor ama daha cok cilek tadı geliyor... Su ile bir protein kullanan arkadasıma denettim, tadını begendiler...

Çok güzel bir protein tozu ama aldıgım kutunun 908gr olması nedeniyle,hemen bitmesi ve pahalı olması..son zamanlardaki döviz kurlarının da dalgalanması nedeniyle fiyatının cok artması.. işte bu nedenlerden dolayı ikinci kutuyu da alırm diyorsanz, tavsiye ederim.

optimumu övmelerinin sebebi weiderin her zaman pahalı olması bence...

30gr protein almak istiyorum. içinden 70cc lik ölçek çıktı bundan tam mı kullanmam lazım yoksa yarım toz mu acaba? teşekkürler.

tadı danone- şurup karışımı gibi bişey . ben beğenmedim tadını. ama etkisi son derece iyi. köpürüyor ama bi kere karıştırdıktan sonra sonra tekrar ayrışmıyor. yani hazırlayın shakerda sallayın karışınca çok köpük olucak ama 5 / 10 dk sonra o köpük gidiyor ve bir daha karıştırmanıza gerek yok

Arkadaşlar şuan salona gitmiyorum akşamları iş dönüşü 6-7 km yürüyüş koiu ya da 30-40 km arası bisiklete biniyorum. Amacım zayıflamak şuan bir arkadşaım bu ürünü verdi bana akşamları mekik, şınav ve kol çalışıyorum sizce bu ürünü kullanmalımıyım.

Okko bu ürün senin için uygun olmadığını söylemek istedim. Bu ürün çok sıkı ileri seviyede ağırlık çalışan kişiler içindir ve antremandan 30 dakika önce kullanımı önerilmektedir. Zayıflamak istiyorsan protein tozu kullanmanı önermem, ayrıca bahsetmiş olduğun antreman biçimi için supplement kullanman gerekli değil .

Sevgiler.

Arkadaşlar şuan salona gitmiyorum akşamları iş dönüşü 6-7 km yürüyüş koiu ya da 30-40 km arası bisiklete biniyorum. Amacım zayıflamak şuan bir arkadşaım bu ürünü verdi bana akşamları mekik, şınav ve kol çalışıyorum sizce bu ürünü kullanmalımıyım

KESİNLİKLE KULLANMAMALISIN ! BU ÜRÜNÜN SENİN AMACINLA UZAKTAN YAKINDAN İLGİSİ YOK .
sana bol yeşil çay ve filtre kahve öneririm.

bu ürünü nereden temin edebilirim acaba Türkiye de hiç bir sitede bulamadım. yurt dışından nasıl getirtebilirim?

Back
Yukarı