Weider Cfm Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.160
nasıl hidediyorsun mesela? o hissi anlatırsan sevinirim.
Ölçüm yaptırmadım henüz ama, daha önce kas kaydım oluyordu. belki psikolojik bilmiyorum, göğüs, omuz ve kolların geliştiğini görebiliyorum. Yanlış bir program uyguluyormuşum. Program da değişti. Onun da etkisi vardır.

Ölçüm yaptırmadım henüz ama, daha önce kas kaydım oluyordu. belki psikolojik bilmiyorum, göğüs, omuz ve kolların geliştiğini görebiliyorum. Yanlış bir program uyguluyormuşum. Program da değişti. Onun da etkisi vardır.
O kadar parayı verince mecbur gelişecekmişsin gibi hissediyor insan galiba :D

İnkospor x-treme ve olimp whey'de de benzeri ibare var.
içerik bilgisi hariç, CFM teknolojisi ile üretilmiş protein tozlarını, diğerlerinden ayıran özellik nedir? CFM yöntemi nasıl işler, proteine ne gibi bir yarar sağlar?
bilen varsa yazabilr mi arkadaşlar?

abiler bu ürünü aldım,içinden kendi kaşığı çıkmadı :S
1 yemek kaşığı kaç grama denk geliyor.4 yemek kaşığı fazla değil mi . Öbür kullandığım ürünlerin kendi kaşınkları 4 yemek kaşığından daha azdı gibi geldi .
Bu soru havada kalmis. Ben de ayni seyi düşünüyorum. Ölçüsünü bir turlu ayarlayamadim. Diger protein tozlarinda 1 kasiga denk geliyordu olcek. Bu urunun icinden cikmadi. 4 kasik kesin mi?

ben aldığımda sahte değildi kapağı vakumlu içindeki kağıt vakumlu idi bulgar üretiminden bahsediyorsan adamlara sordum bulgaristan satış mağazasında alıyorlar üretiminden değil 2. weider kullandım kokusundan ve içtikten sonra anlayabilrim weideri kullanan biri olarak ürün sahte değil arkadşımda ordan premium aldı sahte diye ağladı sonra baktı ki orjinal pro 7 kaç yıllık firma sahte ürün satmaya ihtiyacı yok ordan alırım hiçde pişman olmam

Back
Yukarı