letsev
Üye
nasıl hidediyorsun mesela? o hissi anlatırsan sevinirim.Kullanmaya yeni başladım. 1 hafta oldu. İşe yaradığını hissediyorum
nasıl hidediyorsun mesela? o hissi anlatırsan sevinirim.Kullanmaya yeni başladım. 1 hafta oldu. İşe yaradığını hissediyorum
Ölçüm yaptırmadım henüz ama, daha önce kas kaydım oluyordu. belki psikolojik bilmiyorum, göğüs, omuz ve kolların geliştiğini görebiliyorum. Yanlış bir program uyguluyormuşum. Program da değişti. Onun da etkisi vardır.nasıl hidediyorsun mesela? o hissi anlatırsan sevinirim.
O kadar parayı verince mecbur gelişecekmişsin gibi hissediyor insan galibaÖlçüm yaptırmadım henüz ama, daha önce kas kaydım oluyordu. belki psikolojik bilmiyorum, göğüs, omuz ve kolların geliştiğini görebiliyorum. Yanlış bir program uyguluyormuşum. Program da değişti. Onun da etkisi vardır.
Vergidir hocam vergi Türkiyede firmalar ellerinden gelen en ucuz fiyata satmaya çalışıyor (yersen)a**zon.com da 73 lira ürün. düşünün farkı.
Weider seker orani yuksek sanirim.
Bu soru havada kalmis. Ben de ayni seyi düşünüyorum. Ölçüsünü bir turlu ayarlayamadim. Diger protein tozlarinda 1 kasiga denk geliyordu olcek. Bu urunun icinden cikmadi. 4 kasik kesin mi?abiler bu ürünü aldım,içinden kendi kaşığı çıkmadı :S
1 yemek kaşığı kaç grama denk geliyor.4 yemek kaşığı fazla değil mi . Öbür kullandığım ürünlerin kendi kaşınkları 4 yemek kaşığından daha azdı gibi geldi .
- pro7den aldım orjinal 169 tl ye 134 tly sattıkları oluyor elim deydiği an kolum büyüdü içmedim sadece kutusuna dokundum
ben aldığımda sahte değildi kapağı vakumlu içindeki kağıt vakumlu idi bulgar üretiminden bahsediyorsan adamlara sordum bulgaristan satış mağazasında alıyorlar üretiminden değil 2. weider kullandım kokusundan ve içtikten sonra anlayabilrim weideri kullanan biri olarak ürün sahte değil arkadşımda ordan premium aldı sahte diye ağladı sonra baktı ki orjinal pro 7 kaç yıllık firma sahte ürün satmaya ihtiyacı yok ordan alırım hiçde pişman olmam