Weider Cfm Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.160
abiler bu ürünü aldım,içinden kendi kaşığı çıkmadı :S
1 yemek kaşığı kaç grama denk geliyor.4 yemek kaşığı fazla değil mi . Öbür kullandığım ürünlerin kendi kaşınkları 4 yemek kaşığından daha azdı gibi geldi .

Ürünün fiyatından ve gramından memnun olmayan arkadaşlar;
Sizlere bir tavsiyem var, hardline bipro hem 1500gr'ı mevcut hem aynı içeriğe sahip hem de whey izolesi yani bu weider cfm ile aynıdır. Üstelik Naturel aroma seçeneği de mevcut.

yeni başlayanlar için bir ürün değil bence. gramajına oranla çok profesyonel bir ürün. eğer idmanlarınız 1 yıl üzerinde değil aynı zamanda düzensizse paranızı boşa harcamayın derim.

Evet arkadaşlar ilk protein tozu olarak cfm kullandım ve çok beğendim.Çikolatalısının tadı çok iyi suyla karıştırıp içmeme rağmen.Bardakta bile çok kolay karışıyor ve antreman sonrası ağrılarımı tamamen kesmişti.Hızlı karışan bi protein olarak fiyatı benzer ürünlere göre çok da pahallı değil.Bu arada şuan weider premium whey kullanıyorum,cfm kadar pahallı ama o kadar başarılı değil.

Arkadaslar bu tür ürünler türkiyede cok ama cok pahali ayni ürünün fiyatina bakdimda burada 30 euro türkiyede 155 ytl inanilmaz. Bir de 2 aydir calisiyorum gelismim durmak üzere bir ilerleme yok ne yapmaliyim baslamalimiyim protein tozuna birde protein aliminin yaninda ne almam gerekiyor. Bu ürünü kullanmama tavsiye eder misiniz?

arkadaslar bu arada bu ürün tr de en ucuz yerde 140 tl almanyadan arkadasima 100 tl ye getirttim.. satin almak isteyenlere bu konuda yardimci olabilirim..

Selam arkadaşlar ben şuan weider premium whey kullanıyorum bunun yerine CFM ve gece/sabah kullanımı içinde NSP almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

jameika alırsan overload u al bu bütün weider proteinler içinde en iyisi vücud yüzde yüzünü kullanıyor çok memnun kaldım ben

Abartısız gördüğüm en iyi protein tozu.Başka söze gerek yok bence ürün süper bir ürün.Etkileri tartışılmaz.Fakat tabi ki yanında amino asit ve kreatin takviyesi şart.

arkadaslar ben cfm overload kullanıyorum yalnız shaker da içilmesi cok zorlasacak kadar köpürüp yükselio bu üründe de aynı sorun varmı

Var kardeşim bu üründe aynı acayip köpürüyor... Herşeyiyle harika bir ürün ama köpük yutmak acayip zor valla boğazımda kalıyor boğulacak gibi oluyorum :)

köpükten şikayeti olanlara bi tavsiye;

ürün mikro filtre teknolojisi kullanılarak üretildiği ve izole olduğu için bardakta yada shakerde kaşıkla karıştırsanız bile çözülüyor...

Weider'in her urunu gibi gereksiz pahali, fiyat-performans acisindan 2. bir urunu almaya dahi gerek duymadim, Gaspari ile devam.

Back
Yukarı