Weider Crash Weight Gain

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.175
Merhaba arkadaşlar. dün weiderin ana yetkili bayisi olan ***********'ten weider crash weight gain aldım. ürünün üzerinde, sonradan yapıştırılmış olan besin değerlerini gösteren yazıda; protein min 7.5 gr olarak görünüyordu. Çok şaşırıdm çünkü ürün hem weider'in kendi sitesinde hem de ***********te 1 porsiyonda 26 gram protein içerdiğini söylüyordu. sonra etiketi kazıdım ve altından yabancı dilde bir besin tablosunu gördüm ve burada 26 gram protein içeriği yazılıydı. bu durum hakkında bir fikriniz var mı sizce sebebi nedir ?

Bu üründen 3 kutu kullandım 1,5 kg olmak üzere. Vucud tpim ekto 5 kilo aldım fakat ben zor yağlanan biri olmama rağmen göbek bölgesinde yağlanma kaçınılmaz oldu. Tavsiye etmiyorum bir dahada alırmıyım orası meçhul. Fakat bende bu şekilde tepki gösterdi diye herkeste aynı olacağı söylenemez. Bu benim kendi fikrim...

bu tarz kilo aldırıcıların hepsi vucutda su tutar ve bir bodycinin istemediği yağlanmayı yapar. kişi kendini kilo aldı zaneder fakat ilk fırsata aldığı kilo yani su vucutdan atılır sanada yağı kalır. suplementleri zamanında çok kulandım herşeyi denedim protein tozları amino asitler animal ürünleri pak pump stack fln allah ne verdiyse kullandım. tabi hepsini zamanla deneyerek azar azar kombinasyon yaptım. bu kilo aldırıcılar kesinlikle en gereksiz suplementlerdir kanımca. size önerebileceğim suplement kombinasyonu sabahları animal pack antremandan yarım saat öncede animal stack. 40 gün sonunda emin olurn 3-5 kilo alırsınız..

Merhabalar ,weider crash gainer adlı kilo aldırıcı ürnü satın aldım.Kullanım şekli her yerde yazıyor 80 kilo altı için günde 1 porsiyon yazıyor.1 porsiyonda 70 gr. Ben spordan önce 35gr,spordan sonra 35 gr içsem problem olur mu teşekkürler.Kilom 65

Merhabalar ,weider crash gainer adlı kilo aldırıcı ürnü satın aldım.Kullanım şekli her yerde yazıyor 80 kilo altı için günde 1 porsiyon yazıyor.1 porsiyonda 70 gr. Ben spordan önce 35gr,spordan sonra 35 gr içsem problem olur mu teşekkürler.Kilom 65

Antrenmandan sonra 100 gram alın. 1.5kg'lik kilo aldırıcıdan tek kullanımda hayır gelmez. Bir dahaki sefere 4.5kg+ üzeri ambalajlı ürünlere yönelin.

Arkadaşlar bu üründen almayı planlıyorum fakat göbek yapar mı o konuda endişeliyim? Yani hacim kazanalım derken yağ ve göbek olarak geri dönmesin?

Arkadaslar ben çok zayıfımm 54 kiloyum kilo almak istiyorum ne olur yardm edin ne alayım ve nerden alayım bilgilendirirmisinizz...!! Teşekkürler

Arkadaslar ben çok zayıfımm 54 kiloyum kilo almak istiyorum ne olur yardm edin ne alayım ve nerden alayım bilgilendirirmisinizz...!! Teşekkürler
destek ürünler asla normal beslenme birleştirilmeden fayda sağlamaz forumda yeni başlayanlar için beslenme tekniği var önce sağlam beslen sonra kullanırsın bütçene göre kilo aldırıcı ürünler hakkında bilgiler var yorumları okur tercihini yaparsın

Beyler şimdi 3 üründe takılı kaldım.
Weider Crash Weight Gain
Muscletech Premium Mass Gainer 5440 Gr
Dymatize Super Mass Gainer 5443 Gr
Bu 3 üründen hangisini almalıyım.Bu 3 üründen deneyen var mı ?

Ürünü direk weiderin bağdat caddesindeki kendi mağazasından aldım. Tereddütsüz 2 kutu aldım ilk kullanımım olucağı halde. İlk kutuyu açtım ve 1 haftadır kullanıyorum. Ürün tad ve karışım olarak 5 yıldızı benden kaptı. Topaklanma kesinlikle olmuyor . 2 kere shakeri sallamamla bile toz yok oluyor eriyor. Sıcak havalarda soğuk yarım yağlı sütle insanı oh çektiriyor lezzet konusunda. Kesinlikle tavsiye ederim fakat etki konusunda birşey diyemem sonuç olarak 1 hafta oldu ama 2 kutuyuda bitirince mutlaka gelişimimi buraya bende yazıcam . İlk izlenimimle iyi bir ürün diyebilirim.

Günlük kalori açığınız çok yoksa çok fazla yağlanmadan hacimsel gelişim istiyorsanız ve kaliteyi önemsiyorsanız aradığınız ürünlerden birisi bencede.

Back
Yukarı