..............................................k...................................................çok soru sordum ama arkadaşlar protein tozumu alsam daha iyi yarar yoksa karbonhidratmı ??
antrenmandan once 1 antrenmandan sonra 1 yanı 2 porsıyonmu ıcıyordun ?Merhabalar ben de 2,5 senedir vücut geliştirme yapmaktayım bu üründen 3 kutu kullandım ve gayet memnun kaldım.1,5 ayda 4 kilo aldım 3 kutu bittiğinde toplam 8 kilo almıştım tabiki kas olarak.Tadı gayet güzel suyla da karıştırabilirsiniz daha hafif olur daha rahat içersiniz ve sindirimi daha kolay olur kana daha çabuk karışır.Ben antremandan 1 saat önce ve antremandan yarım saat sonra veya hemen sonra kullanıyordum.Zayıfsanız kilo almakta zorlanıyorsanız bu ürün sizin için yeterli bir ürün olucaktır.Kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.İlk kutu bittiğinde tartıya çıkınca farkı siz de görüceksiniz.Herkese iyi antremanlar...
arkadaslar ben 20 yasındayım 1.84 boy 62 kiloyum 3 yıldır body ile ugrasıyorum fakat ara verdim bi çok kez biraz düzensiz oldu bu sene düzenli olarak başladım kilo almak istiyorum weider crash gainer 1.5 kg aldım fakat tam olarak nasıl kullanıcagımı anlayamadım sadece spor yaptıgım günler mi içicem yoksa her gün mü ne kadar ne zanmanlarda kullanıcam yardımcı olursanız sevinirim birde bende multi powerin protein tozu da mevcut salı perş cumartesi gidiyorum spora programım fln düzenli yardımcı olursanız sevinirim.
Hazırlanışı:
1 porsiyon = 75 gr ürünü (4 yemek kaşığı) 300 ml az yağlı (%1.5) süt ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız. Kullanımı:
Orta seviyeli vücut geliştiriciler - tüm antrenman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antrenmandan 1 - 1.5 saat önce, antrenmandan 30 dk. sonra ve iki öğün arasında (veya sabah kalktıktan sonra ) olmak üzere,
< 80 kg: 1 porsiyon
> 80 kg: 2 porsiyon
>100 kg: 3 porsiyon içiniz.
Yeni başlayanlar - antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antremandan 1 - 1.5 saat önce ve antremandan 30 dk. sonra olmak üzere,
< 80 kg: 1 porsiyon
> 80 kg: 1 porsiyon
>100 kg: 2 porsiyon içiniz