Weider Crash Weight Gain

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.175

saydam

Özel Üye
Analizi
100 gr ürün içinde
% RDA*

Enerji değeri
1615 kj/381 kcal
-
Protein
20 gr
-
Karbonhidrat
72 gr
-
Yağ
1,4 gr
-
Vitamin E
14 mg
140

Vitamin C
50 mg
83

Vitamin B1
2 mg
143

Vitamin B2
2 mg
125

Niacin
10 mg
56

Vitamin B6
2 mg
100

Vitamin B12
2,4 µg
240

Pantothenik asit
9 mg
150

Kalsiyum
590 mg
74

Magnezyum
190 mg
63

* Tavsiye edilen günlük kullanım yüzdesi

Hazırlanışı : 1 porsiyon = 75 gr ürünü (4 yemek kaşığı) 300 ml az yağlı (%1.5) süt ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.

Kullanımı :

Orta seviyeli vücut geliştiriciler : Tüm antreman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1-1.5 saat önce, antremandan 30 dk. sonra ve iki öğün arasında olmak üzere,

< 80 kg; 1 porsiyon
> 80 kg; 2 porsiyon
> 100 kg; 3 porsiyon içiniz.
Yeni başlayanlar : Antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 -1.5 saat önce ve antremandan 30 dk. sonra olmak üzere,

< 80 kg; 1 porsiyon
> 80 kg; 1 porsiyon
> 100 kg; 2 porsiyon içiniz.
Ambalaj : 1.5 kg

Son düzenleyen: Moderatör:
weider ama

gene weider gene pahalı gene son kullanma tarihi yakın çünkü ithal ama hardline öyle mi; en az aynı kalite ve daha ekonomik son kullanma tarihi de iyi ....

olabilir evet bu iyi bir weider gainer tozu !

ismi de güzel crash hızlı , ani , içeriği de fena değil ayrıca 30 ytl multi-vitamin'e vermiyon, bi de 3 çeşit toz diyor yağ oranı da az , ama fazla ekonomik olmayabilir ....

webprof dedi:
body ye yeni başladım. boyum 1.75 fakat kilom 62. Hacimlenmek için araştırmalarım sonucu bu ürünü aldım. Bu ürün hakkında 2-3 sorum olcak. yardımcı olursanız çok sevinirim.
1- Ürünü ******ten Sipariş verdim. Ürün 1.5 kilo fakat son kullanım tarihi 02/2007 bu sorun olurmu. Ayrıca ürün fiyatı indirimdeydi. Fiyatı : 60 ytl + 4(kargo)=64ytl , sizce fiyat uygunmu? Bu fiyata değermi yoksa başka alternatifler varmı??

2- Ürünün kullanım şeklinde yeni başlayanlar için günde 2 kez diyor. 1porsiyon = 4 Kaşık Ürün + 300ml SÜT, yani benim antremandan önce ve sonra olmak üzere günde 8 kaşıkmı almam lazım?!! Bu bana fazla değil mi? (kilom 62 boyum 1.75) . Ürünün hazırlanışşı konusunda mixerle karıştırın diyor. Kaşıkla karıştırsam olurmu :) burada ciddiyim sorum banada komik geldi hay allahım :D öğrenci adamım ne gezer evde mixer. Kaşıkla çırpsam bi sorun olurmu ürün ile sütü?

3- Son olarak bu ürünlerin ilerde kalp krizi yaptığını duydum. Bunun gerçekçi yanı var mı yoksa safsata mı?
Bu ürünler insan sağlığına zarar verir mi? Yan etkileri var mı?

Benim gibi yeni başlıyan arkadaşların kafasına bu başlık altında verilecek cevaplar ışık tutacaktır. :) :lol:

Şimdiden Çok teşekkürler.

herkeze selamlar. ilk kezz multipower Whey 750 gr. kullandım son kullanma tarihi bitirdiğim tarihle aynı yani süresi çok kısaydı. şimdi ise Weight gainer bir ürün almayı planlıyorum ve kafamdaki ürün weider crash weight 1.5 kg. bakalım etkileri nasıl olacak. multipower whey i multipower likit amino ile birlikte kullanıyordum, şimdi ise weider ın likit aminosunu alacağım. boyum 1.82 kg 3 ay önce 62 kg dı şimdi ise 65.5 kg ve takribi olarak sporcu gıdlarını 1 aydır kullanıyorum. yarın bu ürünü alaacağım etkilerini ise bitiminde yazarım... görüşmek üzere...

Bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim toplam 20 günde yaklaşık 4 kilo aldım tabi yemeklerimide çok iyi bir şekilde yedim ve sonucu harikaydı kolumda 1.5 santim artış oldu.Bende pek inanamadım ama sanırım bu ay daha fazla yemem buna neden oldu çünkü bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri iştahım baya açıldı bu etkisi de önemli bence.

arkadaşlar bu ürünle ilgili size bi sorum olucak dün elime geçti bu ürün fakat kullanım konusunda bazı soru işaretleri var kafamda kutunun arkasında yazan kullanım şekli şu; ilk 1 hafta kilonuz ne olursa olsun 20 gr dan fazla almayın bu 1 haftalık zamandan sonra günde 1 porsiyon yani 75 gr alın diyo . açıkçası kafam karıştı çünkü günde sadece 20 gr almak çok az bi miktar diğilmi ? ürünü kullananlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar bu ürünle ilgili size bi sorum olucak dün elime geçti bu ürün fakat kullanım konusunda bazı soru işaretleri var kafamda kutunun arkasında yazan kullanım şekli şu; ilk 1 hafta kilonuz ne olursa olsun 20 gr dan fazla almayın bu 1 haftalık zamandan sonra günde 1 porsiyon yani 75 gr alın diyo . açıkçası kafam karıştı çünkü günde sadece 20 gr almak çok az bi miktar diğilmi ? ürünü kullananlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..
Ben öyle bir yazıya rastlayamadım sen günde iki porsiyon halinde ve her bir porsiyon için tepeleme iki kaşık içsen yeterli gelecektir hem idareli olacak hemde gelişimin iyi olacak.

salon öncesi yemek yicek ve sindirilmesini beklicek vaktim yok. hızlı enerji için(1saat içinde) bu ürünü alıp kullanmak istiyorum. salondan önce 2 skup(60gr) almayı düşünüyorum. bi sakıncası olur mu düşünceme uyar mı? bi cevap alırsam çok iyi olur.

Bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim toplam 20 günde yaklaşık 4 kilo aldım tabi yemeklerimide çok iyi bir şekilde yedim ve sonucu harikaydı kolumda 1.5 santim artış oldu.Bende pek inanamadım ama sanırım bu ay daha fazla yemem buna neden oldu çünkü bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri iştahım baya açıldı bu etkisi de önemli bence.

Sir, senin kullanım şeklini detaylı anlatabilir misin?
Antrenmandan önce ve sonra mı kullandın, kaç ölçek aldın? Bu ürünün yanında başka ürün kullandın mı?

Son düzenleme:
bu ürünler kalp krizi yapsaydı ben yaşamıyodum şu anda.5 paket serious mass 5,5 kilo 3 paket hardlineın gainerından 4 kiloluk , 5 paket 4,5 kiloluk optimum whey,2 kutu weider giant mega mass 7 kilodan ve daha bi iki katı kadar diğer markalardan kullanmışımdır denemek için.bir kere kalple bir alakası olamaz ya karaciğerle alakası olur yada böbrekle.mesela böbreklere zarar veriyor olabilir yada karaciğere ama kalple bir alakası olmaz.karaciğer fonksiyon testi yaptırırsın düzenli olarak görürsün.benim karaciğerim tertemiz ki birde steroid kullandım bi dünya.

olay bilinçli kullanmak.nedir bilinçli kullanmak?

şudur;

bu tozlar takviyedir.sen sabah erken kalkmıyorsan harika şekilde beslenmiyorsan ve sadece bunları alarak vucut yapıcağını sanıyorsan o zaman sivilceler patlar suratında karaciğerin bozulur ishal olursun ... gider.

gece 12 de yat sabah 8 da kalk kahvaltını yap 10:30 da araöğün sonra 13 te öğlen yemeği ,15 te ara öğün ,16 shaker ,17 de antreman ,18 shaker ,19 akşam yemeği ,21 son yemek ,23 casein ,00 da yat. bu benim programım.

günde 10 yumurta yarım kilo tavuk yarım kilo makarna 100 gr yulaf ezmesi 100 gr peynir yeşillik , meyve .. yiyorum üstüne toz alıyorum.en ufak hastalığım yok burnum bile akmıyor.çünkü vitanimi tozumu alıyorum düzenli sporumu yapıyorum.

eğer yemeğinizi yiyosanız tozunuzu alıp spora gidiyorsanız hala kilo alamıyorsanız , sorun uyku arkadaşlar.kilo alamamanızın tek sebebi uyku.gece erken yatıp sabah erken kalkmanız gerekiyor.

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum ben 7 klioluk karbonhidrat almak istiyorum weider Giant megamass 4000 7 kglik ne dersiniz acaba önerirmisiniz şimdiden teşekkürler

2 side aynı katagoride true mass bence daha iyi olsada weiderde iyi bi firma terch ediceksen bütçene göre olanı şüphesiz alablrsin

Back
Yukarı