Weider En İyi Markaysa....?

Aralıklarla beraber 3-4 senedir vucut geliştirme içindeyim, bu işi bilen kime sorduysam protein tozlarının weider ve diğerleri olarak 2'ye ayrıldıgını söylüyor.
Peki düz mantıkla soruyorum weider bu kadar iyiyse neden ronni coleman'lar jay cutler'lar veya serdar aktolga gibi bu işin iyileri weider kullanmıyor ? Bu adamlar bu spora hayatını adamış o zaman proteininde en iyisini kullanmak istemezler mi ?
Yoksa abartılıyor mu weider ? Bir yerde de weider'in diğer tozlara göre fazla etki etmesinin sebebi danabol steroid'i içeriyor olmasıymış.(orada yazan bu)
Fikirlerinizi merak ediyorum, weider almayı düşündüğüm için açtım bu konuyu.

Hammadde kalitesi olarak gerçekten iyi bir marka yazın zenginn bir arkadaşım protein ve aminosununalip güzel faydalarını görmüştü tabi genetikte olabilir

Weider en tanındık firma çünkü vücüt geliştirmeyi popüler eden isim Joe Weider. Muscle & Fitness, Flex ve başka dergiler de kendine ait olduğundan reklamdan yana sorunu olmamıştır. Kısaca Weider iyi bir markadır, iyi bir çok başka marka da vardır fakat Weider hepsinden önce ve hepsinden çok reklam yapmıştır, pazar payını da kapmıştır. Benzer iki supplement arasında sonuç açısından fark görebildiğini söyleyen ayrıca beri gelsin, supplementlerin etkisi zaten toplamın %5-10'u, iki supplement arasında en fazla %10 etkinlik farkı vardır yani %yarım ile %1 arası değişen bir şeyi fark edebildiğini söyleyen lütfen yöntemini de açıklasın. Laboratuvarda yaşasan ancak belki bunu ölçümleyebilirsin. Anabolic streoid içermesi şehir efsanesi.[DOUBLEPOST=1486755402][/DOUBLEPOST]İşin en iyileri ne kullanır kısmına gelirsek, işin en iyileri kim sponsor oluyorsa onu kullanır (ya da onu kullandığını söyler)

Weider en tanındık firma çünkü vücüt geliştirmeyi popüler eden isim Joe Weider. Muscle & Fitness, Flex ve başka dergiler de kendine ait olduğundan reklamdan yana sorunu olmamıştır. Kısaca Weider iyi bir markadır, iyi bir çok başka marka da vardır fakat Weider hepsinden önce ve hepsinden çok reklam yapmıştır, pazar payını da kapmıştır. Benzer iki supplement arasında sonuç açısından fark görebildiğini söyleyen ayrıca beri gelsin, supplementlerin etkisi zaten toplamın %5-10'u, iki supplement arasında en fazla %10 etkinlik farkı vardır yani %yarım ile %1 arası değişen bir şeyi fark edebildiğini söyleyen lütfen yöntemini de açıklasın. Laboratuvarda yaşasan ancak belki bunu ölçümleyebilirsin. Anabolic streoid içermesi şehir efsanesi.[DOUBLEPOST=1486755402][/DOUBLEPOST]İşin en iyileri ne kullanır kısmına gelirsek, işin en iyileri kim sponsor oluyorsa onu kullanır (ya da onu kullandığını söyler)
harika yazı tebrikler.. Forumda sizin gibileri görmek sevindirici..

Ben Hardline ve ON kullanıyorum. Neden dersen Hardline fiyat performans olarak iyi, Whey ve Creatine kullanıyorum. ON toz bcaa kullanıyorum, aromasız bulabildiğim tek toz bcaa olduğu için:)
Başka bir supplement kullanmıyorum.

Back
Yukarı